Norsk
Blog
Min svært usikre fremtid.

Min svært usikre fremtid.

Skrevet av P-Dude den 28 mars 2011 klokken 20:07

Fremtiden ja, noe jeg tenker veldig mye på nå for tiden, men aldri helt klarer å finne ut av. Jeg har nå bare litt over et år igjen på VGS, og tiden for å ta en avgjørelse om hva jeg vil gjøre etterpå nærmer seg hver dag.

Jeg klarer rett og slett ikke å ta den avgjørelsen, hvertfall ikke hvor jeg står nå. Jeg tenker på valg av utdannelse spesielt, jeg tenkte jo i mine litt yngre dager at spillutvikling måtte være tingen. Men hvis jeg velger å utdanne meg innen det så er det svært lite å hente her til lands. Vi må innse at spillutvikling er en luselig liten virksomhet i Norge. Og å flytte utenlands er ikke noe for meg. Men hva annet kunne jeg drevet med da? For å gi meg råd spør folk meg: "Jammen hva liker du å gjøre da?" Jeg svarer ganske enkelt at jeg liker spill og musikk, og de vanlige greiene som å være med venner og gjøre noe gøy. Men det kan jo lissom ikke bli noen jobb ut av det. Når jeg tenker meg om er det svært få ting jeg "liker" sånn sett.

Jeg liker jo ikke noen sånne greier som det kan bli jobb ut av. Hva er vitsen med å ta en utdannelse til en gørrkjedelig jobb? Jeg vil ikke bli arkitekt, eller megler, eller kontoransatt i en stor bedrift...
Hvem gidder sånt? Jeg synes det bare virker som et ork. Jeg vil lissom gjøre noe enkelt og moro, og jeg er ikke så opptatt av å tjene svinegodt heller. Kanskje jeg bare skal jobbe i kassa på Rimi hele livet? Er det et passende levebrød? Jeg vet seriøst ikke lenger. Skal bli spennende å se om jeg søker på noe universitet eller lignende i det hele tatt.

Til slutt har jeg noen spørsmål til dere andre kjære brukere her på siden:
Hva synes du jeg burde gjøre?
Vet du hva du skal i fremtiden?
Hvis ja, hvorfor ble avgjørelsen din slik?
Hvis du allerede studerer eller er godt ute i arbeidslivet, hvorfor endte det opp som det gjorde?

(Bildet er ganske random, tenkte å ta det med siden det er det som tar tiden min i disse dager)

HQ