Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Lady Gaga - Rock Band??

Skrevet av Osten1992 den 19 mars 2010 klokken 14:17

Endelig ferdig på skolen, det er fredag og ser fram til en avslappa dag. Jeg kjører til en klassekompis og vel inne skrur han på ps3-en sin og ser litt rundt i PSN butikken. jeg spørr om han gidder å gå innpå Rock Bands siste utgivelser etter som jeg er stor fan av Rock Band og spiller ofte med besøk helst.

Da ser jeg det. Det står "Bad Romance". Jeg aner uro og ser på artist og til min forskrekkelse ser jeg Lady Gaga! Jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le. Hvordan kan Rock Band gå så lavt? Jeg har alltid likt Rock Band fordi det er Rock, ekte og rett og slett kult! og nå ødelegger Harmonix mye av den respekten de fortjener.

Men rett skal være rett.. Jeg er glad for at dere Rock Band spillere som også liker Lady Gaga skal få låv til å spille Bad Romance, Poker Face og Just Dance... definitivt ikke et kjøp fra min side.

er alikevel litt skuffa :/

HQ