Norsk
Blog
20 out of 365

20 out of 365

Skrevet av Noral den 6 oktober 2012 klokken 20:24

Hoplahei!

Straks er jeg inne i tredje uke i Disney International Program. Første lønning, første fest, første bad, første is, første gang for alt skjedde den første uken. Når man reiser til utlandet, så skal nordmenn oppleve alt den første uken, helst dagen de er kommet frem, og dette krasjer litt når jeg skal være her i 49 uker til.

For de av dere som har vært innom den norske paviljongen i Epcot veit hva det går ut på, men for de av dere som nemlig ikke har vært her, så kommer det nok en blog til som har et lita bilde av stedet. Ihvertfall så er jobben utrolig chill, og alle jeg jobber med har det helt knall.

Sol er det mye av her, og 30 grader går heldigvis greit når det er rundt 80-100% luftfuktighet. Det absolutt merkeligste er når du sitter på bussen til jobb, hvor det er 20 grader og som i Norge, så ser man ut og vet at det alltid er kaldere utenfor bussen enn inni, men her får man seg fortsatt en skikkelig overraskelse når du blir knocka ut av 30+ når du stiger ut av bussen.

Billig er det, elektronikk som iPhone 5 og PC er ca halv pris sammenlignet med norske priser, noe som er utrolig digg og man sparer en del grunker.

Konserter som jeg skal prøve å delta på i Oktober er:
Matt & Kim - 13th
Outasight - 17th
We The Kings - 20th
The Weeknd er dessverre utsolgt.

Kan prøve å skrive ei blogg i måneder om litt om hva som har skjedd og hva som snart skjer i området rundt om i Florida.

Kl er nå 14:27 og starter på jobb 15:45 i dag. Bildet under er fra balkongen i leiligheten. Snakkast, nordmenn.

HQ