Norsk
Blog

Kraigo er ikke mitt navn, nr. 1

Skrevet av Noral den 19 november 2011 klokken 02:22

Det er helg igjen, og snart har enda en helg passert uten at jeg har endret hverdagen noe særlig. Jeg har ikke skrevet en ordentlig blogg på lenge, men jeg vurderer å starte opp igjen "TW&R" som 2.0 - men mange andre har tatt idéen min, og utbedret den. Det er det jeg liker med folk, forskjellige folk og kreative hoder. Jeg laget en enkel shit, for å summere litt opp hva som skjedde på siden, med mine egne innspill. Jeg ga opp etter en stund, fordi jeg følte jeg ikke fikk nok tilbakemeldinger, og det var ikke noe for meg å holde på med, hvis 10 personer klikket inn på hver blogg, og kanskje 1 kommentar ble hver blogg begravet med. Jeg snakker ikke om at jeg ga helt opp på nettopp dette som et endelig faktum, men det spiller en stor rolle. Folk ble mindre aktive på blogger, anmeldelser, nye kreative tråder og mindre aktive i trådene på forumet. Jeg hadde ikke mye nytt stoff å publisere for de leserne jeg hadde.

Som jeg nevnte, så har folk tatt ideen og gjort den bedre. Morten Bækkelund startet en offisiell oppsummering av publiserte tekster fra Gamereactor redaksjonen, og står for de fleste nyheter på siden nå for tiden.
Tommy Kvaernerud har publisert 5 "Brukerblogger", hvor han trekker frem gode blogger fra et tidsrom på 1-2 uker.

Noen har trukket frem medlemsanmeldelser og diverse andre ting som oppsummerer hva vi gjør her på forumet.

Jeg vil ikke prøve å fremstå som "han som startet det", det kan hende jeg er, men noen har gjort det før meg, og ideen har ikke bare slått ned fra åpen himmel ned i huet på meg. Jeg tok det faktisk rett og slett fra RWJ, som bare trekker frem 3 videoklipp og har 5 millioner subscribers på YouTube.
Jeg hadde ikke noen intensjon av å få 50 subscribers fra forumet her, som leste hver blogg og var "tilhengere". Men det er så enkelt å reproduserer andres tekster, og få suksess på det selv. Slik som RWJ, som bare tar andres videoer, og lager en video om hvor dumme/artige videoene er, og tjener fett på dette.
Hvis man bare lager et samlingsted, så kan det funke enkelt og greit.

Anyways, just wanted to let you know. Nettsiden holder på å dø ut, Chat 4.0 er den mest aktive tråden på hele forumet med sikkert 25 kommentarer, per 1 kommentar på hvilken som helst annen tråd.(med unntak av Spill forumet) Og det er bare de samme 10-15 personene som snakker sammen og prøver å trolle hverandre. Det er rett og slett barnslig, latterlig og totalt bortkastet tid. Men, fortsett med det, fordi det holder ihvertfall noe aktivitet i gang her på forumet.

Jeg mener selv at alle disse i "eliten" som kjeder seg, og bare kødder, ødelegger for nye brukere og nåværende brukere, som blir lei og gir til slutt faen. Kommer du virkelig til å få noen venner over nettet, ved å rakke ned på de, svarer folk med piss og le av de, selv om det ikke er noen ting å le av, eller kødde med.
Du må da snart innse selv, at du er like stor "nerd" som alle andre på forum rundt omkring. Du sitter da foran pcn, og skriver på siden selv, så hvorfor skal du bruke tiden din på å rakke ned andre, når du selv liker å lese/skrive gode tekster. Jeg forstår ikke helt hvor Internett kulturen er på vei hen.
Som alle andre anbefaler, så må du forandre deg selv, for å forandre noe annet eller andre.


Ukens spørsmål: Hvem i helvete er Kraigo?

Og du forstår vel dette selv, hvis denne nye brukeren er blitt den mest kjente brukeren på nettsiden på én måned, og får mer oppmerksomhet enn alle andre. Vi ødelegger community vi har bygd, og noen må få orden på det.

HQ