Norsk

Et nytt år.

Skrevet av Nilas den 8 januar 2011 klokken 22:31

Det er nå omtrent en uke siden nyttårsaften, og to uker siden juleaften. Disse ukene--og noen til--har jeg tilbragt i det skjønne selskap av min familie og mine venner. Det har vært en hyggelig tid, en bra ferie.
Det ble noe spilling; jeg spilte nesten igjennom New Vegas, jeg gjennomførte CoD:Black Ops. Mest tid ble imidlertid brukt på N64 og Gamecube, med spill som støtter fire personer på en skjerm, og spill som ikke krever elektrisitet..
Vi hadde det veldig moro i fellesskap. Det er nettopp slik jeg mener julen skal feires, i fellesskapet til de man er glad i. Det kan hende det er noen som mener de har det best alene, ok; men det er nok enda flere som gjerne skulle ha bedre omstendigheter rundt høytiden, og ellers for så vidt. Mine tanker går til dem.

I psykologi snakkes det om oppadgående og nedadgående sammenligning.Den første er å se på noen som en mener er "over" en selv; og det kan motivere, eller deprimere. Den andre sammenligningen kan fremme arroganse, eller takknemlighet. Jeg finner ofte meg selv i tanker om hvordan livet er kjipt for meg, men så tenker jeg på hvor mange som har det så meget verre. Det gjør ikke nødvendigvis at jeg føler meg så mye bedre med min situasjon, men jeg er takknemlig for at jeg ikke har det enda kjipere, og det gjør noe godt. Jeg aspirerer om å leve et liv der jeg kan hjelpe andre å få et bedre liv. Hvordan? Ja, det gjenstår å vise seg. For nå prøver jeg i det minste å være en god sønn, en god bror, en god venn, og et godt medmenneske.

På torsdag reiser jeg tilbake til Tromsø, for et halvt år til; deretter enda to halve år. Det blir nok mer og mer arbeid knyttet til masteroppgaven i tiden fremover. Imidlertid, jeg ønsker å være klar på å gjøre tid for å tilbringe tid med de jeg har kjær.. og ha det artig generelt sett hehe.
Ha et et godt år folkens! Jeg ønsker dere alle alt det beste.

HQ