Norsk

Jeg titter innom av og til

Skrevet av Nilas den 20 desember 2010 klokken 16:39

Nå, endelig er jeg ferdig med mine arbeid og tar meg tid til å skrive.

Jeg gjorde meg aldri så veldig stor her på siden, så det er godt mulig de aller fleste ikke har bemerket seg mitt fravær. Mitt fravær skyldes i hovedsak at jeg er veldig opptatt med studiene mine.. og annet. Der "annet" ikke lengre inkluderer aktiv spilling, og når jeg så ikke spiller så mye, så er det en naturlig utvikling at jeg er mindre interessert i å lese om spillnyheter og slikt og. Imidlertid, det kan også være at jeg ikke vil lese om heftige spill, fordi jeg ikke vil kunne spille dem.. jepp, det er veldig godt mulig.

I desember leste jeg mitt første GR nummer siden før sommeren; uff, i refleksjon synes jeg det er litt tragisk, da jeg tidligere alltid ønsket det nyeste nummeret så snart som mulig. Det er absolutt ikke bladet det er noe galt med. Nei, redaksjonen og bidragsyterne gjør en strålende jobb. Det er ganske enkelt jeg som har forandret meg. Tiden og omstendighetene har endret meg.

I dag lastet jeg opp min siste eksamen for dette semesteret, men fra og med neste semester blir det enda mer arbeid, for da begynner jeg på masteroppgaven min. Ergo, jeg tror ikke det blir særlig mer spilling med det første. Nå i ferien derimot regner jeg med å spille litt av ditt og litt av datt, får se hva det blir til, jeg ønsker jo enda mer å møte mine kjære venner. Inderlig ønsker jeg at Deus Ex 3 var kommet ut så jeg kunne spilt det nå i ferien, men det må nok vente til sommeren; jeg gleder meg.

Dere får alle ha en flott juleferie; nyt tiden med venner og familie, nyt tiden med lek og moro -spilling inkludert ;)

HQ