Norsk
Half-Life 1 og 2 verdens beste spill?

Half-Life 1 og 2 verdens beste spill?

Skrevet av Neivler den 15 juni 2007 klokken 13:29

For en stund siden spilte jeg gjennom HL1 og 2. De spillene skal jo være så bra, og siden jeg ikke er noen grafikk hore og liker gamle spill så måtte jeg spille dem.

Men det som slo meg når jeg spilte HL1, var at det var jo jævelig repetivt og NULL story. Kansje det var bra grafikk på den tiden, men jeg så ingen ting ellers som var noe morrsomt og kult med spillet. Får å være ærlig, så er HL1 det værste spillet jeg noen gang har spillt, og jeg pinte meg gjennom det:(

Men så var jeg heldigvis ferdig, og begynte på HL2. "ÅÅÅ så pent det er da" tenkte jeg. Og det var ganske morrsomt å spille det også.

Så fikk jeg gravity-gun og morroa begynte. Nå var jeg i Ravenholm og det var kjempegøy. Men etter litt ble det ekstmt kjedelig. Alt så likt ut, og å skyte de samme findene igjenn og igjenn var ikke så gøy lenger. "Deilig" nå var jeg ferdig med Ravenholm og ett nytt sted begynte. Det var spennede og gøy, men det ble samme følelse som i Ravenholm. Gøy i starten, men etter litt var det dønn kjedelig.

Heldigvis så redder HL2 seg på slutten og blir ganske gøy. Men midt i spillet er det så kjedelig at å snakke om skole med morra mi er mer spennede.

Men også her er det lite storry. Hvorfor gjør jeg egentlig dette var spørsmålet mitt. Jeg skønte ingentin utenom at Gordon rømte fra de andre.

Hvis jeg skulle stt karakterer på disse spillene vill HL1 fått: 4\10 og HL2: 7\10. Så det store spørsmålet er: Hvorfor digger nesten alle andre disse spillene? De er jo jævelig dårlige. Jeg har spillt dritt FPS spill før, men ingen har fått meg til å pine meg igjennom dem.

Så alle sammen, disse spillene er ikke blant tidenes top 50!

HQ