LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Spill og Penger

      Spill og Penger

      Skrevet av MrPorcupine den 20 januar 2007 klokken 23:25

      Dette blir min først blogg jeg skriver her og jeg tar gjerne imot ros og kritikk uansett om det er god eller vondt. Men nå for det jeg skal utrykke meg selv om, altså dette med spillpriser.

      Siden julen har jeg kjøpt og fått inkludert spillene jeg fikk i julegave 7 forskjellige spill. Jeg har da regnet dette til 3500 kr. Altså 500 kr per spill, noe som egentlig er ganske dyrt. Med 10 spill vil dette reultere i hele 5000 kr. Nesten like mye som en ganske billig bærebar pc. SÅ isteden for mengder med morsom, men ganske meningløs tid foran en tv eller data, kunne jeg kjøpt min helt egen pc!

      Jeg jobber som avisbud, og med dette tjener jeg 2000 kr eller 4 spill. Altså kan jeg bruke opp en hel måneds jobb på noen timer med morro. Egnetlig kan jeg bare gå ut, og ha det like morro samtidig som jeg kan få frisk luft, god mosjon og blidgjøre foreldrene mine! Samtidig sparer jeg pengene til noe enda bedre.

      Likevel bruker jeg de pengene på enda flere spill, selv om jeg har mengder allerede. Det jeg nå lurer på er hvorfor gjør jeg dette. Er det at jeg alltid vil klare noe nytt, eller mestre enda et spill. Eller er det at jeg vil ha så mange spill som mulig, og samtidig få flest mulig achivment points på LIVE så jeg kan vise hvor mange spill jeg har og hvor lenge jeg har brukt foran tven, brukt opp tid med å gjøre noe meningløst.

      Med dette avslutter jeg den første bloggen min, og setter opp for min neste blogg som er om Achivment points på Xbox360 LIVE

      HQ