Norsk
BondeLANd - bra greier

BondeLANd - bra greier

Skrevet av Moobeastie den 15 oktober 2008 klokken 10:45

Tenkte jeg burde skrive noen ord om BondeLANd jeg også nå som jeg har kommet meg etter høstferien, fra en 31 åring som aldri har vært på LAN før sitt synspunkt.

Jeg og Zaney ankom snåsa stasjon rundt kl ni om morgenen og ble der plukket opp av vår privatsjåfør Bernt Erik :) Deretter ble vi henvist til <TB> sine plasser og det var bare å begynne å koble ledninger og gjøre seg klar til flere dagers intens spilling, lek og moro.

Det første som slo meg når vi ankom, var hvor vennlige og hjelpsomme arrangørene var (skjønte jo at Bernt var det, men de andre også), og hvor hyggelig arrangørene var generelt. Alle mine spørsmål ble svart vennlig på og hjelp ble gitt der hjelp trengtes. Det må jeg si var urolig bra! Aplaus til dere!

Så var det bare å benke seg ned, og ertterhvert som dagen gikk kom flere og flere folk med maskinene sine, og stemningen begynte å ta seg opp, og når kvelden kom og lyset ble slukket i salen var det sannelig helt fullt på omtrent alle plassene, og man kunne høre rop som: "Din noob!" "Bak deg! BAK DEG!" Etc. Med andre ord LAN'et var i full gang.

Noe av det morsomste med lanet synes jeg var å få møte de andre i <TB> som jeg har snakket med over VT og ledd og tullet med før. Det var morsomt å sette ansikter på kjente. Jeg var også med på 20 kompoen, og må si (skryte, skryte) at jeg endte opp med en andreplass. Jeg registrerte på et tidspunkt i kompoen følgende ordveksling rett før en av de fysiske øvelsene: -Person 1-"Det blir jo fryktelig vanskelig for de voksne, da" -Person 2- "Hva mener du med de voksne? Det er jo bare han" (meg altså) Hehe.

Jeg kunne skrevet masse mer om BondeLANd 2008, og kanskje gjør jeg også det senere, men foreløpig vil jeg oppsummere med at det var en veldig bra og morsom opplevelse, og synes synd på dere som ikke kunne komme, for dette var noe jeg gjerne gjør igjen, selv om jeg er eneste "voksne" som er der. Har aldri tenkt å bli voksen uansett ;)

HQ