Norsk
Blog
Spill som er kriminelt undervurdert (Del 4)

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 4)

Skrevet av Mats2468 den 6 august 2018 klokken 18:06

God mandag folkens og idag er det nok en blogg om spill som vises er svært undervurdert. Med denne aller siste lista, kan det muligens overaske deg igjen, who knows?


Shadow Warrior

Sjanger: Action-shooter
Platformer: Playstation 4, Xbox One & PC

Metascore: 70
Min Score: 84

Shadow Warrior var et glemt perle, utrolig nok. Spillet fikk ikke nok oppmerksomhet men jeg bare dreit i det og begynte å spille det. Selve spillet i seg er virkelig bra, god humor og samtalene mellom Lo Wang og Hoji er glimrende. Skytemekanismen er helt greit og samurai sverd combaten er unreal. Fiendene man møter er kanskje litt repeterende på starten men etterhvert blir det forskjellige type fiender som dukker opp underveis. Bossene i dette spillet er også intressante og har sine forskjellige personligeter. Level variasjon er kanskje det beste spillet kan tilby.

Batman: Arkham Origins

Sjanger: Action-adventure
Platformer: PS3, Xbox 360 & PC

Metascore: 74
Min score: 87

Batman Arkham Origins er kanskje ikke bedre enn Arkham Asylum eller City derimot, men synes det er et veldig bra spill uansett. Storien er ihvertfall det brste spillet kan vise deg, karakterene som normalt sett er awesome i DC universet og nye metoder for å slåss mot fiendene. Det er noen minneverdige øyeblikk i den utvidende Gotham City med Firefly kampen, som kanskje den sjukeste i hele serien. Om du beundrer de andre Batman duen så prøv ut denne!


Shrek SuperSlam

Sjanger: Beat 'em-up
Platformer: Gamecube, Xbox, PS2

Metascore: 71
Min score: 83

Haha what; jeg lover dere folkens, dette spillet er basicly nesten like bra som Super Smash spillene. Story-moden er så hilarious og så epic som det er! Utfordingene er som sagt episke og karakterene er konge, man kan unlocke flere karakterer underveis i storymoden samme med kostymer. Overaskende nok soundtracket dritbra fra da story moden begynner og jeg synes de fleste banene er veldig velpolert. Anbefaler dette dersom du liker Smash spillene!

Vigilante 8

Sjanger: vehcular combat ish
Platformer: PS1, N64

Metascore: 50-70
Min score: 84

Jesus folkens, jeg har nesten aldri hatt det så moro i mitt hele barndom, dette spillet er fryktelig undervurdert dessverre. Spillet dreier seg om kjøretøyer som har sine egne abulities for å beseire andre kjøretøy i forskjellige baner som beligger seg i USA og arcade baner. Hver kjøretøy har sin egne personligheter og det er selfølge egne sjåfører som kjører dem.


Ja var du facinert over listen? Gjerne kommenter!

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen.

Cheers

HQ