Norsk
Blog
Spill som er kriminelt undervurdert (Del 1)

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 1)

Skrevet av Mats2468 den 11 juli 2018 klokken 15:49

Noen spill fått altfor mye pepper og jeg mener de ikke fortjener det, jo kanskje noen, men disse spillene jeg skal snakke om er faktisk fantastiske. Det er faktisk utallige mange spill jeg mener fortjener mer enn noe annet, og det tror jeg du også er enig i. Det er bra noen ganger å prøve et spill som viser seg å være piss, men plutselig viser det seg at man likte det veldig godt, sånt skjer innimellom. I denne listen, er mitt personlig mening hvorfor disse spillene trenger mer oppmerksomhet og i det minste prøves ut! Håper du ser frem til listen :)

Red Steel

Sjanger: Action-adventure, FPS
Plattformer: Wii

Julaften i 2007, var jeg ikke gamle gutten da jeg fikk dette spillet som gave. Den gang var jeg ikke interessert i anmeldelser og diverse, så jeg spilte gjennom spill uansett hva det enn er, selv sjangere dreit jeg i. Red Steel er et FPS action-adventure spill som imponerte meg sterkt. Spillet er så fascinerende og bra at jeg rett og slett fullførte det mange ganger. Level designet er det mest imponerende med spillet derimot, stedene man reiste til var rett og slett episke. Grafikken derimot er kanskje ikke den beste men man glemmer det ganske fort når man blir så hekta i dette spillet. Red Steel var faktisk ett av de første spillene utviklet fra bunn av til Wii-konsollen, litt interessant å vite. For 2 år siden oppdaget jeg Metacritic, et nettside der man kan se gjennom score og diverse, og da jeg fikk se 67/100 scoren, lo jeg høyt xD.

Metacritic score: 67/100
Min score: 88/100

Marvel Ultimate Alliance

Sjanger: Action-adventure-RPG
Plattformer: Multi

Glemmer aldri den dagen jeg gikk til et lite spillbutikk i byen som jeg dro stadig til og kjøpte spill, men akkurat den dagen jeg kjøpte Marvel Ultimate Alliance var spesiell. Da jeg ankom hjem, la jeg disken med en gang i Wii maskinen uten å ta av meg jakka og skoen, for jeg var utrolig nysgjerrig. Spillet var et nytt konsept for meg, for jeg hadde aldri spilt et spill der man kunne switche 4 charaterer mens man var i combat og slikt. Hoved-skurken Dr. Doom har også en act som man kan nesten sammenligne Jokeren fra Dark Knight, virkelig awesome å se cutscenene og talene hans. De forskjellige karakterene hadde forskjellige abulities, så jeg måtte selvfølgelig prøve ut mesteparten. Igjen det med level design, noe av det beste jeg har sett i et spill! Combaten var himmelsk, bossene var fantastiske og bare det med å måke ned fiender med de forskjellige abulitine var så forbanna gøy. Soundtracket er også et av tidenes beste i spillhistorien.

Metacritic score: 78/100
Min score: 91/100

Tony Hawk: Downhill Jam

Sjanger: Sport, Skateboarding
Plattformer: PS2, WII, DS, GBA

Jeg kjøpte faktisk dette spillet med Marvel Ultimate Alliance samme dag, og jeg spilte gjennom historiemodusen til spillet, på Wii, muligens dårlig kontrolls men gikk fint for min del. Hvem hadde trodd jeg skulle liste opp et skateboard spill!? Vel det skal jeg forklare deg. Det som var så insane med Tony Hawks Downhill Jam er hvordan hver karakter man velger har forksjellige tekniker når dem skal triske med skateboarden, var heftige greier. Banene var suverene på mange fronter, og sist og ikke minst hvordan man kan velge disse snarveiene. Jeg personelig hadde anbefalt dette spillet på PS2 ovenfor Wii versionen pga kontroll-systemet.

Metacritic score: 69/100
Min score: 87/100

Crash: Mind Over Mutant

Sjanger: Action-platformer
Plattformer: PS2, Xbox 360, Wii, PSP, DS

Vel vel vel, dette spillet mener jeg er det definitivt beste Crash spillet noengang. Å være i stand til å kontrollere store ulike monstre var veldig moro, og utjevning av Crash og mutantene er ikke halvt dårlig. Musikken er flott og fengende. Å samle opp collectibles var også utrolig tilfredsstillende.


Metacritic score: 73/100
Min score: 86/100


Har du noen spill som du mener burde ha blitt bedre mottatt, eller bare ikke har fått oppmerksomheten nok? Kommenter gjerne!
Del 2 kommer garantert neste uke, det skal jeg nok ordne.

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers

HQ