Norsk
Blog

Helt ny her på GR

Skrevet av Madzen den 30 mars 2018 klokken 11:56

Jeg heter Mats og kommer fra Bergen. Jeg utdanner meg som kok, glad i dyr , filmer/TV-serier og min favoritt hobby er å spille video spill. Vært hardcore gamer siden 2000 tallet, min første konsoll var PS2 som jeg fortsatt har (som har blitt veldig støvete).

Jeg liker spill med god historie, gameplay, høy frame rate og oppløsning. Jeg har spilt så masse spill att jeg ikke vet helt hva som er mine favoritter spill. Jeg spille for disse dagene Destiny 2 og Final Fantasy 10 på PS4. Jeg skal plukke opp Far Cry 5 på Gamestop når Påske ferien er ferdig.

jeg ganske selvopptatt, glad i penger og «ganske politisk korrekt (men også ganske upolitisk korrekt)». Men jeg kan gi trøst og kos, støtte folk og prøver å være positive mot folk. Jeg har gått lei av folk som er mer negativ, selvopptatt og menneske hatere(rasister) enn meg.

Jeg håper jeg kan få en fin tid her på Gamereactor og ikke blir som utflyttet bygd med kun gamlingene blir igjen. Jeg er veldig interessert i disse konkurranse og sosiale forumene. Jeg liker å diskutere om samfunnet og politikk, hvordan det innflytelse oss og motsatt.

HA EN FIN PÅSKE.

HQ