Norsk
Blog

Ny jobb

Det å miste jobben er ufattelig irriterende. Nedbemanning på jobb er skikkelig ikke kult, og jeg må vel innrømme at jeg har vært både fortvilet ei stund og irritert.

2 måneder i de arbeidsløses rekker KAN være alles gameres drøm. Man får betalt for å sitte hjemme og spille, mens man av og til søker etter nye jobber.

Men det skjer noe med meg når jeg går hjemme. Jeg utvikler et slags latmansgen som virkelig blomstrer etter hvert. Man begynner rett og slett å bli giddalaus.
Aktiviteten på GR går ned..er innom og leser nyheter og blogger..men gidder ikke å legge igjen kommentarer eller noe. Man går tom for ting å blogge om da man sitter hjemme på ræva og spiller hele tiden. Det skjer ikke stort, og det fører til null bloggeaktivitet. Hvem er vel intressert i å høre om at jeg spiller dag ut og inn?

Man har vært på uendelige mange jobbintervjuer og fått avslag på avslag. Ei stund ante det meg at jeg kansje måtte flytte ut av byen for å få meg jobb..men nå endelig har det blitt min tur.

I dag klokka 12 skal jeg begynne i ny jobb. Jeg skal begynne å selge klær og er spent. Spent siden jeg ikke er den som kansje dyrker mote mest, spent på hvordan de nye arbeidskollegene er, spent på stort sett det meste. Men mest av alt gleder jeg meg til å oppleve noe nytt igjen.

Dagene har begynt å bli lange og jeg trenger virkelig variasjon. Selv om jeg sitter her i haremsbukse, og føler meg som Vanilla ice(eller hva han no heter). Jeg er rett og slett ikke motetypen.

Sommerfuglene i magen er så appsolutt til stede. Helt rart dette med å glergrue seg til noe.

Det føles som om at det er i dag det virkelig viser seg om jeg duger. Det er jo litt teit, da jeg vet de ikke regner med at jeg skal kan alt på en gang...men jeg har en tendens til å sette kravene temmelig høyt for meg selv, og det har jeg nok gjordt denne gangen også.

Samtidig som jeg sitter her og savner friheten til å spille i uante mengder. Men kansje jeg vil sette mer pris på gamingen nå? Har jo merket at jeg begynte å bli skikkelig lei av spillingen i det siste og at jeg ikke har vært like fokusert på oppgavene som man får.

WOW har blitt litt kjedelig, har bare gjordt det samme om og om igjen i det siste, og regner med at jeg kommer nok til å slutte om ikke så altfor lenge. Det tar tid og det er egentlig et ganske så tomt spill. Ikke gir det meg noen fantastiske historier, sure 12 åringer som kjefter og smeller når man går instanser er heller ikke akkurat så innmari trivelig...Nei..dette er så appsolutt det beste som kunne ha skjedd meg, det er bare det at jeg gruer meg sånn...

Vel...det er vel bare å hoppe i det med begge føtter'n, og håpe at man ikke knekker dem i fallet:)

Kryss fingrene for meg da, om du gidder.

HQ