Norsk
Tastatur-Dysleksi

Tastatur-Dysleksi

Skrevet av Lukizor den 7 juni 2008 klokken 01:51

Dette er mitt første forsøk på en blogg, og jeg må innrømme at jeg egentlig ikke har peiling på hva en blogg er. Men jeg satser på det beste, og håper på litt kritikk så jeg vet hva jeg bør gjøre annerledes til min neste blogg.

Vel, over til emnet mitt, Tastatur-Dysleksi. Selve navnet innrømmer jeg å ha tatt fra en kompis. Mange lurer gjerne på hva jeg mener med dette begrepet, og det er rett og slett hvor mye feil ihvertfall jeg skriver når jeg skriver på keyboardet. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet hbor istedenfor hvor og npr istedenfor når. Jada, jeg vet at tastene ligger nærmt hverandre på tastaturet. Men etter ekstremt mange år som flittig tastaturskriver skulle man tro at jeg ville bli kurert fra dette.

En annen ting jeg har merket er at jeg har fått mer og mer Tastatur-Dysleksi i løpet av de siste årenje, selv om jeg bruker datamaskinen mer enn noen gang før. På skolen sitter jeg på en datamaskin så og si hele dagen. Jeg skriver på mange forumer og mesteparten av skolearbeidet foregår på pcen. Men allikevel føler jeg at det blir værre. På ungdomsskolen var jeg kjent som "han som kan skrive uten å se på skjermen", mens idag er jeg kjent som "han som er litt for god venn med backspace".

I tillegg føler jeg at denne dysleksien gjør slik at jeg ikkje kan skrive fortere enn før, rettere sagt treigere. Jo oftere jeg må rette på det jeg skriver feil, jo treigere går det.

Er det bare jeg som føler det slik? Både jeg og navnsetteren til dette viktigere begrepet føler det slik, og det må jo være flere av oss. Break free and join us!

HQ