Norsk

GR mot SOPA

Skrevet av Los den 18 januar 2012 klokken 13:34

I dag har jeg sendt inn en mail til GR. Denne oppfordrer til å ikke dekke E3 i år uten at bakmennene bak E3 sier fra seg sin støtte til SOPA og PIPA. Jeg velger å legge mailen ut, i sin helhet, slik at de som ønske kan skrive seg ned som støtter av dette. Det er viktig at vil klarer å holde internett åpent og fritt, slik at kreativitet og kvalitet blir opprettholdt! Alle som er mot SOPA bør ta del, og GR er en siden som klart bør vise sitt engasjement mot dette.

Her er e-posten:

Hei!

I dag så jeg en video som fikk meg til å tenke på dere! (http://penny-arcade.com/patv/episode/stand-together-the-gaming
-community-vs-sopa-and-pipa ) En oppfordring til alle spillsider om å ikke dekke årets E3, om ikke de som driver E3 velger å fra si seg sin støtte av SOPA og PIPA lovene som truer med å ramme internett og dermed spillsider og spill som medium. Jeg vet at dere alt vet hva SOPA er, og vil ikke bruke tid på å forklare det, men jeg vil oppfordre dere til å følge denne protesten. Det handler om å opprettholde og kjempe for at internett som ikke skal være urimelig sensurert, og ikke kontrollert av makter som er med på å hemme internettets kanaler.

Gjennom å ikke dekke E3, som er en stor inntekts kilde for de som nå viser sin fulle støtte til SOPA, vil man vise sin avstand fra denne lover og de konsekvensene dette vil ha for det frie internett. Og med dette sender jeg min oppfordring til dere om å delta i denne markeringen. Mange vil bli rammet av SOPA, og jeg mener at GR bør ta avstand fra denne loven, og vise sin støtte til dette.

Denne mailen vil bli lagt ut som blogg på siden, for å vise hva jeg har sendt inn. Og for at andre kan sette sitt navn til det om de ønsker det.

Med vennlig hilsen Lars-Ole Stokke - aka Los

Skriv gjerne i kommentarfeltet om du er enig!

Lagt til 2012-01-18 13:37:
http://penny-arcade.com/patv/episode/stand-together-the-gaming-
community-vs-sopa-and-pipa

Jeg skjønner ikke hvorfor linken i bloggen får inn <warp>, den skal ikke være der

HQ