Norsk

Ferienettene er digge..!

Skrevet av LeZimen den 30 september 2007 klokken 03:24

Så her sitter jeg. I mørket neppå rommet foran Pc'en. Klokka er snart halv fire. Jeg veit det er seint. Men bryr jeg meg? Nei.

Etter å ha sittet på msn i rundt et kvarter, og etter å ha spilt Call of Duty online i et par timer, sitter jeg nå her. På GR og msn igjen. Det er digg å sitte oppe så seint. Alt er så stille, så rolig. Null stress. Bare meg, Pc'en min og internett. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Sittet oppe til langt på natt og.. Ja, spilt, og chillan foran Pc'en.. Veit ikke jeg ass, men det er en ting jeg veit. Og det er at det er digg! Spesielt i ferien.

Har spilt masse call of duty. Som jeg sa i sta satt jeg i rundt to timer og spilte. Jeg spilte på Foy. Favorittbanen min. Som Amerikaner. Og her møtte jeg masse folk. Vi lagde taktikker sammen, jakta ned tyskerne sammen, og døde sammen. Vel, taktikk og taktikk.. Det eneste vi gjorde i to timer var å sloss om en kirke. Først hadde vi den, så tyskerne, så vi igjen, så tyskerne, og sånn fortsatte det.. Men det var gøy. det er sikkert og visst. Men hvem vet? Kanskje jeg gjør det samma i morra også..?

Men ja.. Jeg ser på klokka. Den er fem minutter på halv fire.. Tror jeg tar å legger meg i senga og hører på litt musikk jeg.. jaja, snakkes senere folkens. ha en fortsatt fin natt.

HQ