Norsk
Blog
Kniggeth oppdager en låt: If I die young

Kniggeth oppdager en låt: If I die young

Skrevet av Kniggeth den 8 januar 2012 klokken 07:54

Hei der ute!

I det siste har ny musikk begynt å snike seg inn i spillelisten min, mye takket være nye bekjentskap. Og her tenkte jeg og vise frem noen av de kanskje mindre kjente, og velkjente for alle andre enn meg. Og begynner med en ganske sterk sang fra The Band Perry: If I die young.

Jeg fikk tilsendt denne låta fra en søt liten flicka fra USA med ordene: I think its one of the most beautiful songs there is. Og hvorvidt det er de sterke assosiasjonene jeg selv fletter inn i denne låta, eller bare teksten i seg selv: If I die young rører meg.

Jeg har hørt at en god karakter i en bok, er en karakter mange kan assosiere seg med. Selv om de kanskje er ganske så ulike i hver sin verden. Man kan tenke seg at det ligger noe av dette i enkelte tekster også. For meg gjør denne låta at jeg tenker på noen som ikke lenger er i blandt oss. Som kom til slutten av livet så alt for tidlig. Jenta fra USA forbandt sangen med en venninde hun mistet når hun var 17 år gammel. Jeg tenkte på en jeg mistet for 2 år siden. Og jeg tror flere også kan komme til å tenke på tragedien den 22. Juli 2011.

Uansett, uten flere digresjoner, her er den nye oppdagelsen: http://www.youtube.com/watch?v=c0iEj7alzAI

HQ