Norsk
Blog
Yaaaawn

Yaaaawn

Skrevet av Kniggeth den 15 desember 2011 klokken 09:19

Etter at interessen dabbet av en stund tilbake, bestemte jeg meg for igjen å forsvinne, bare litt. Men som alle dårlige vaner kommer man tilbake. Etter at den gamle PCen kræsja måtte man gå til innkjøp av noe nytt. En bærbar denne gangen, liten sak som får meg til å tenke på en Øystein Sunde vise.. Grønn og liten sjøsjuk, men fornøyd...

Med den bærbare revolusjonen på plass i hjemmet, merker man en skummel vane. Man tar den med seg over alt! Den sniker seg opp i senga, sniker seg opp i sofaen, på stuebordet, kjøkkenbenken, men heldigvis ikke på do. Denne saken har tross alt et lite kamera jeg nødig vil miste kontrollen over i pinlige situasjoner.

Forøvrig skjedd lite det siste året, ny jobb, rød Volvo stasjonsvogn ble til Beige Volvo sedan(savner fremdeles all duppedittene den gamle hadde) og penger flyr ut av vinduet som aldri før, i form av bensin, mobilreginger, paintballer, ting man glemmer og lurer på: Hvor i alle dager gjorde jeg av de 6000 kronene? Men man lurer jo, hva har foregått her i tiden man var borte?

Noen nyheter fra året som var? Legg igjen i en kommentar da vel =D

HQ