Norsk
Blog
Laget bilde til spisestuen

Laget bilde til spisestuen

Skrevet av Kennda J den 29 oktober 2012 klokken 20:28

Sitter alene i min spisestue mens jeg spiser middag, bare for å se på veggen som er helt blank.
Noe så nitrist som en stor vegg uten noe på den er som å ha ett juletre uten pynt, noe jeg bestemte meg for å gjøre noe med. Så jeg startet med konsepter for hva jeg ville ha av motiv på veggen. Jeg raste igjennom en rekke ideer, å den ene verre enn den andre.

Å plutselig ut av det blå, så kom en idè bankende i skallen på meg. Hva om jeg lager noe som ikke er fra verdensrommet?

Vel som mange vet så er jeg veldig glad i verdensrommet, da det er en uendelig plass med fantastiske og uforklarlige ting som fascinerer meg.

Hva er i midten av saturn? Hva er på den andre siden av ett sort hull?

Dette er bare ett par av spørsmålene som jeg finner fascinerende med verdensrommet og alt den inneholder. Men selv om det er noe jeg er glad i, så hadde det vært morro å lage noe som ikke er direkte linket til planeter o.l. Så jeg bestemte meg for å lage ett bilde ved vannet med utsikt over en sjø med en fjellkjede i bakgrunnen. Til slutt så bestemte jeg meg for å legge til en båt for good measure, som plutselig ble til en flaske i vannet, da båten endte opp med å se helt jævelig ut haha.

Så nå har jeg da altså ett bilde som jeg skal bryde veggen ved mitt spisebord. Så nå gjelder det bare å få den trykket på ett lerret eller noe i den dur og henge den opp. Så jeg tror at jeg lyktes med å lage noe annet for en gangs skyld, men jeg viker ikke helt vekk fra planeter etter dette. Men det var deilig å gjøre noe annerledes for en gangs skyld.

uansett, takk for besøket og din tid.

Større link finner du her: http://kennethjensen.deviantart.com/art/Lost-Message-333921794

HQ