Norsk
Blog
Min første skyrim MOD lansert!

Min første skyrim MOD lansert!

Skrevet av Kennda J den 8 august 2012 klokken 18:57

Dette blir en kort og enkel blogg, da jeg endelig har klart å lage min egen skyrim mod til PC og fått den lansert via steam workshop!

Det hele startet med at jeg har lenge irritert meg over gull i spillet og hvordan selgere/kjøpere har dårlige priser i forhold til verdi, da man finner en hel masse gjenstander med litt eller meget høy verdi, men det er ingen som har penger nok til å kjøpe gjenstanden til den verdien gjenstanden er satt til. Dette er irriterende for å si det mildt!

Så jeg bestemte meg for å laste ned Creation Kit til skyrim og utforske muligheten til å lage en mod som endrer dette, og med tanke på at en mod er noe som jeg har ønsket å lage lenge, så tenkte jeg at dette er en fin start.

Så etter noe utforsking av skyrims bibliotek og hvordan programmet virker, så fikk jeg laget en liten mod som gjør om beholdningen til alle selgernes gullbeholdning.

I call it the "Increased Merchant Gold Count" mod...

Så det jeg har laget er en modifisert utgave av selgernes beholdning av mengde gull og ganget dette med 10. Det vil si at alle smedene i skyrim vil ha 10000 gull (før så var det 1000) Alt-mulig-butikkene vil ha 7500 (fra 750) etc.

Men det har seg slik at skyrim har over 9000 modifikasjoner liggende i steam workshop for øyeblikket, så muligheten for at akkurat min mod kommer høyt på listen er svært liten. Men hvis du har lyst til å prøve den og ta en titt så er linken her: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=88074066

Under så er det ett lite utdrag fra Creation Kit til skyrim som ble brukt for å lage modden

PS: Jeg setter pris på alle varianter av feedback. Alt fra om alt virker/ikke virker som det skal, ønsker, etc. Så det er bare å legge igjen en beskjed her eller på steam siden til min mod.

~Kennda J~

HQ