Norsk
Blog
Nytt bilde, nye veier.

Nytt bilde, nye veier.

Skrevet av Kennda J den 20 juli 2012 klokken 12:02

Nå er det er ferietider for folk flest, meg selv inkludert. Å med det i tankene, så tenkte jeg at siden jeg ikke skulle noe annet spesielt i ferien (da jeg ikke hadde planlagt noe spesielt i år)
så kan jeg like greit lage ett bilde eller to, eller?

Så jeg har snart gjort det som lar seg gjøre når det kommer til verdensrommet, så isteden for å ta for seg nye motiver, ideer osv. Så hvorfor ikke gjøre noe annerledes med det jeg allerede har laget fra før? hvorfor ikke realisme?

Så det er fokuset nå, så istedet for å legge ett artistisk preg på alt jeg rører, så skal jeg prøve å oppnå realisme til det punktet hvor det kan sees på som fotorealisme (da har jeg en vei å gå men, man må ha ett mål, hvis man skal nå dem)

Så, first attempt er ferdig. Her så tenkte jeg at jeg skulle lage noe man typisk kunne se fra en satelitt eller lignende, med andre ord ett godt sted å starte med andre ord.

Jeg håper jeg rekker en til i løpet av ferien min, men dette er alt for nå. Nå med det i tankene, så ønsker jeg dere en riktig god helg alle sammen så sees vi snart.

PS: Full size link: http://kennethjensen.deviantart.com/art/Dawn-of-a-new-Beginning
-315445672

HQ