Norsk
Blog
Design din egen T-Skjorte

Design din egen T-Skjorte

Skrevet av Kennda J den 22 juni 2012 klokken 18:46

Som mange vet, så er jeg glad i å tegne. Å jeg er en ivrig bruker på deviantart.com for å kunne dele mine verk, samt se andres verk ett felles sted hvor alle har en ting til felles.

Vi er alle artister.

Nå har det seg slik at ikke alle gjør det på ett profesjonelt nivå, men vi alle gjør noe vi elsker å vi deler oss imellom.

Men denne nettsiden har til tider en konkurranse eller 2 gående, og denne gangen så er det å designe en T-Skjorte som er inspirert av musikk (instrumenter, noter, artister YOU NAME IT!)

Det er rart at jeg har vært medlem i over 2 år, men jeg har ikke til dags dato ikke vært med i en konkurranse enda. Så nå var det på tide! så jeg satte meg ned og tenkte ut ett design.

Det var ikke bare å sette seg ned med det nei! Jeg så på hva som var allerede lagt ut, tenkte meg hva sojm det er mye av/lite av etc...

Tiden fløy og jeg hadde endelig noe foran meg som jeg kunne jobbe med. Musikk er jo ett universalt språk som alle skjønner, uansett nasjon, kjønn eller alder. Så musikk er ikke bare musikk, det er mat for sjelen.

Så med dette i tankene, så kom designet endelig fram. Så nå venter jeg i spenning til stemmerunden åpner den 6 juli.

http://kennethjensen.deviantart.com/art/Music-unites-us-30996020
4

Hva med dere? Har dere noen gang ventet i stor spenning noen gang?

HQ