Norsk

Battlefield igjen

Skrevet av Kengro den 12 juni 2012 klokken 02:09

Nope, jeg har ikke lært. Er faen meg like dum som jeg først fryktet...

Nok en gang har jeg tatt meg vann over hjelmen, her skal en da ffs gå vestover til hatten flyter, og svømme er for evneveike og gamle kjerringer, det er ikke slik gutta gjør det.

Så her sitter jeg igjen, 42 totalknuste tastatur og 4 muser i bane rundt pluto senere. Sintere enn ett hagleskudd, ett hjerteinfarkt kommende, som er nummer 12 tror jeg og jeg suger fortsatt i BF. Den eneste forskjellen er at jeg i små øyeblikk suger litt mindre. Fy faen.
En skulle tro alle disse nederlagene gjorde en immun mot slike spill, hadde en jo hatt 2 gram vett hadde en lært, men den gang ei. En er fortsatt ute på slagmarken noen ganger om dagen, med stort håp og null hjerne, ikke hjelper det at en vil så gjerne heller. Det går til hælvete så det griner.

Får jeg noen gang fatt i den stuten som kom opp med random spawnpoints på tdm matcher bør han faen tute meg skrive testamentet sitt, jeg skal kaldkvele han så hardt at han kan bruke drøvelen som slips. Det er uten unntak at rasshøl bak meg med varmt bly og dele ut. Noe som i seg selv ikke er kritisk, men når en sikter som en gorilla i dyp happylainen pillerus er det kritisk som bare faen. Rører idioten på seg hadde jeg gjort mere skade med småstein enn gevær, hadde jo vært en matematisk sjanse for at jeg hadde fått inn en treff eller to da. Men det går faen ikke med bomullsspytterne, til hælvete med de.

Recon har jeg funnet ut at jeg egentlig bare kan drite i, det finnes ikke ammo nok på denne jord til at jeg treffer med en sniper. Kan like godt bruke maskingevær, som jeg ser på de er de bare en sniper med fornuftige magasin. 200 - 300 kulers magasin og full auto er etterlyst på samtlige snipere, det hadde gitt en sugen jævel er sjanse.

Men dette har jeg ikke tid til, må spille BF

HQ