Norsk

Se der... Nå må vi få skutt Al Gore

Skrevet av Kengro den 20 juli 2009 klokken 17:01

http://www.dagbladet.no/2009/07/20/magasinet/weekendavisen/vit
enskap/forskning/astronomi/7276778/#comments_container

Har dere sett noe så jævelig, noen har faktisk bevist at SOLA, av alle mulige er en av de som på flere enn en måte styrer skydannelse, kosmisk stråling og av den grunn klimaet her nede. Hvem ville vel ha trodd at en så diger ting som er utrolig mye varmere og energirik enn noe her på jorden kan få til det. Iallefall ikke IPCC og Al Gore, de to horene som har tjent seg rike på dette hysteriet.
På tide og ta seg av de...

Begge disse bør betale tilbake hver KRONE av det de har fått, uten noen nåde, gi de 5 dager i buret for hver 50 øring de ikke kan betale tilbake. Slike løgnhalser bør ikke få gå fritt.
FN som er de som styrer IPCC bør aldri mere få ei krone, de kan få gå på gata i Afrika og suge noen for å få til driften, det er nesten for godt til de men det får duge.

Jeg håper indelig dette fører til mere forskning i den retningen, jeg gleder meg som en liten unge til å se IPCC forklare hvor de har brukt USA og resten sine penger hen. Når fakta kommer på bordet her tror jeg FN skal få det hardt med og drive inn penger fra USA, hysteriet her har skutt amerikansk og en del Europeisk bilindustri hardt i baugen så noen får nok svi, med litt flaks FN.
Det er totalt uakseptabelt at slike organissasjoner skal kunne hive rundt slike teorier som de er fakta uten mere dekning for de, IPCC har aldri bedrevet forskning, de har tatt bruddstykker fra andres forskning og satt det sammen på den måten som har passet deres interresser best. Jeg håper virkelig det er en pris og betale for dette, den bør være såpass stiv og at ringvirkningene av den kjennes i flere tiår.
Forskning skal være nøytralt, penger skal ikke være en del av den. De som forsker for penger (hei Al Gore) er neppe seriøse nok til å drive med det.

Så la oss håpe de fort finner ut at payback is a bitch...
Fuck this place, it's bullshit. I'm outta here

HQ