Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Ja det er helt sant! Det blir BondeLAN11

Ja det er helt sant! Det blir BondeLAN11

Skrevet av KAOSkid den 12 november 2010 klokken 00:56

Vil aller aller først starte med å sende en stor takk til både Dr Madnar Petrovich og Lykkedragen for blogging om oss under LANet som var nå i høstferien! Dere skryter oss jo opp i skyene! Og for en reklame/markedsføring dere gjør for oss i BondeLAN! Tusen Takk! :) Keep up the good work ;)

Og så over til det jeg egentlig skulle skrive om
Ja du leste helt riktig! Vi i styret i BondeLAN har nå endelig tatt en avslutning om å arrangere enda ett LAN, og det mye tidligere enn vi hadde trodd. Etter mye frem og tilbake, både på møter og ellers, har vi funnet ut at med så mange jern i ilden som vi har nå kan vi jo bare ikke ta en pause. Vi vil bli større! Og slik som vi føler at vi fikk spredt navnet vårt nå på det siste LANet, kan vi jo bare ikke stoppe.

Neste BondeLAN skal arrangeres nok engang på Snåsa samfunnshus. Og datoen er satt til vinterferien 2011, altså i uke 8. Etter å ha spurt litt rundt så fant vi ut at vinterferien er ganske felles for landet, og det gir igjen muligheter for nye og fremmede og ta turen til Snåsa :)

Vi har allerede startet planleggingen av mange rare, morsomme, tullete, sprø og selvfølgelig seriøse compoer og det kommer nok engang til å bli massevis av premier og vinne for alle som tør å ta ett tak. Tør du?
Det blir spill både på konsoll og pc. Og du vil bli servert både fysiske og psykiske utfordringer underveis, vær du trygg :)

Jeg må vel kunne kalle dette en "wakeup call" blogg. Siden det er ganske lenge til enda (pft, hva er det jeg sier. Det er jo bare 16 uker til jo!)
Vel, vi vil iallefall at folk skal få vite det så fort som mulig. Så nå er det bare og begynne å spre ordet om BondeLAN11!
Ta med venner og kjente, en pc eller en konsoll, og kom å bli med på moroa som venter! Vi har plass til ca 180 deltakere, så sosialt vil det bli :) Og for dere som er veldig interessert i Counter-Strike 1.6, så vil det vanke en ganske fet premie på alle de 3 beste! (more info will come)


Mere info vil dere etterhvert finne på hjemmesiden vår: www.bondelan.no

Ser frem til å se dere både gamle og nye :)
Ta gjerne kontakt om du har spørsmål. Så skal vi svare så godt vi kan :)

HQ