LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Topp 5 beste band.

      Topp 5 beste band.

      For meg har alltid rock vært tingen. Jeg klarer rett og slett ikke høre på noe annet. Ta techno for eksempel. Det er ikke musikk, det høres bare ut som Random lyder. Det skal heller ikke være hvilken som helst Rock. Det skal være 70 talls rock. Så her har jeg tenkt å skrive ned de 5 beste bandene og for deg som liker Rock, så bør du høre på disse bandene.

      1. Deep Purple

      De har holdt på utrolig lenge nå. Startet på slutten av 60 tallet, men det virklige Deep Purple startet i 1970. Dette er Rock på sitt beste. De lager kule sanger i hver plate og når du hører de Live er det virkelig en nytelse. Heldigvis kan jeg se de Live igjen i sommer når de kommer til Steinkjer. Det er rett og slett ingen i nærheten. De har sanger som "the battle rages on", "anya", "highway star", " space truckin" og "speed king." Jeg kunne nevnt mange flere sanger. De hadde også verdens desidert beste gitarist Richie Blackmore. Hele bandet oser klasse.

      2. Rainbow

      Rainbow er nesten Deep Purple med et annet navn. Gitaristen heter Richie Blackmore. Han var også i Deep Purple, men han var en vanskelig person så han måtte ut. De lånte også gamle Deep Purple helter som Glover og Turner. Dio synger som en Gud når han er i form og han er favoritt vokalisten min. Favorittlåtene mine er "man on the silver mountain", "Stargazer", " Kill the king", Gates of baylon", "can't happen here", " spotlight kid" og Rainbows versjon av Bethovens 9. " Difficult to cure". Rainbow er fabelaktig.

      3. Thin Lizzy

      Jeg har vært skeptisk til Thin Lizzy en stund, men nå i det siste synes jeg de er ekstremt bra og er det bandet det jeg hører mest på nå.
      Favorittsangen min er "Waiting for an alibi." De fleste sangene er gode, jeg kan nevne i alle fall 15. Men de mangler "det lille ekstra" til å slå Deep Purple. Phil Lynott er konge på bassen og har en veldig kul afro.

      4. Queen

      Queen trenger ikke en nærmere presantasjon. Det er et ekstremt populært band og har mange klassikere. Queen egner seg spesielt godt i hytten. Favorittsangen min er " One Vision". Den har du sikkert hørt på GTA IV. Det er ekstremt deilig å knuse politiet, mens du hører "one Vision".

      5. Iron Maiden

      Veldig hard konkurranse om 5. palssen, men jeg havnet på Iron Maiden. De har ekstremt mange kule sanger, men har noen som stinker skikkelig også. Jeg hører veldig mye på Iron Maiden nå fordi jeg skal på konserten deres den 22. Juli. Konserten er fullstappet. Det er 25000 solgte billetter. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg.

      HQ