Norsk
Blog
Svineinfluensa, overdrevet?

Svineinfluensa, overdrevet?

Skrevet av Joeymacflow den 21 august 2009 klokken 21:31

I mine øyne er den såkalte svineinfluensaen (A H1N1) en helt normal forskjølelse, med litt høyere feber en normalt og 7 dager fri fra skolen. (U)Heldigvis har jeg ikke hatt influensaen enda og håper selvfølgelig ikke på å få det. Men grunnen til at jeg skrev "u" i parantes er fordi jeg vil bli ferdig med alt som heter svineinfluensa å gjøre, og rett og slett ikke være redd for å få det lenger..

Media har jo selvfølgelig funnet svineinfluensa veldig intressant, og skriver side etter side om sykdommen og pandemien nesten hver eneste dag! Fy faen så lei jeg er! Det sies at det er cirka 700 i verden som har dødd av det hittill. Det er egentlig ikke SÅ mye i forhold til hvor mange mennesker som lever på jorda, ikke mistforstå meg det er selvfølgelig veldig leit at mennesker skal dø av dette og derfor blir svineinfluensaen sett på som grusom i manges øyne..Med det jeg har lest er det cirka 1/3 av disse døde som er eldre mennesker, som mest sannsynlig hadde gått bort med en svak lungebetennelse (noe som tilsvarer A H1N1..

Selvfølgelig skjønner jeg at helsemyndighetene gjør alt de kan for å forebygge en pandemi og bruker media til dette, men hva faen hjelper det å skremme folk som er redd for å bli syke..Hva tror du en hypokonder(?) kommer til å tenke...Til dere som tror dere blir dødssyke av denne sykdommen tror jeg du kan ta det ganske med ro, med mindre du har; diabetes, kroniske sykdommer osv..Hvis du er et normalt menneske med en god(grei) helse tror jeg de fleste klarer det bra..

Hva syntes du om alt dette styret med svineinfluensa? Jeg måtte bare få dette ut..Forresten syntes jeg synd på grisene i tillegg, av en eller annen grunn..

HQ