Norsk
Blog
Gratis Kaffe og Good Omens

Gratis Kaffe og Good Omens

Jeg sitter på toget, driving me home for christmas, og det er faktisk ganske... Behagelig. Jeg nyter at katten min har sovnet i buret sitt, at jeg har to ledige seter å boltre meg i og en kopp kaffe spandert på meg av hun som sitter i nabostolen.

I fjor, og årene før, har vi kjørt hjem i bil. Bil er langt mer bråkete, stressende og ikke særlig mye raskere enn tog. Det er i hvert fall det jeg innbiller meg her jeg sitter.

Kanskje er det kontrasten til eksamensstresset som gjør at akkurat denne togturen føles så behagelig. Eller kanskje det er det at jeg stadig humrer av humoren i Good Omens som jeg begynte å lese i morges? Eller kanskje er det fordi Thomas spanderte Doom VFR på meg tidligere i dag fordi jeg vant julekonkurransen hans. At jeg ble fornøyd med konkurransebidraget mitt i GRs adventskalender hadde kanskje også noe å si?

Det er sikkert en kombinasjon av alt sammen. Uansett har dette vært en over par togtur, og det føles godt. Det er ikke hver gang det er sånn.

Det gjenstår en time av togturen. Snart er jeg hjemme, katten min skal igjen få hilse på gammelpusen til mamma og pappa, julegodteri skal mekkes fra grunnen av, og tradisjon tro blir jeg sikkert satt til å vaske toppen av kjøkkenskapene i løpet av de neste par dagene.

Jeg ønsker alle sammen en behagelig, terapeutisk, og for de som måtte ønske det, nøktern julefeiring.

God jul.

HQ