Norsk

JtLoC snakker om Eurovision Song Contest

Hmm.. På tide med en ny blogg? ..definitivt! Lenge siden sist! :P Men, men.. Ja, i dag skal jeg snakke om MGP! De siste årene har jeg ikke sett på Melodi Grand Prix. Og nå når jeg så på poengutdelingen kom jeg plutselig på hvorfor! Fordi det hele er en vits, og det er ikke noe spennende i det hele tatt! Russland vant, det er helt greit; gratulerer! Men så var det Hellas. Den wannabe Britney Spears-dama! Der snakker vi seriøs Mikke Mus-stemme!

Jeg synes det er synd at gode sanger som nordens bidrag - ja, alle de nordiske landene var gode i år! - blir slått av en sanger fra Hellas, Ukraina og Armenia. Jeg synes Russland var gode, men ærlig talt! Hellas var rett og slett drittdårlig! Ho sang jo det samme hele tiden ffs! Æsj, jeg blir irritert! Jeg angrer på at lørdagskvelden min gikk bort på slikt piss! Jeg kunne heller gjort noe fornuftig som å spille GTA IV! Danmark var råflinke, men de ble slått av Hellas! Pøh! Ikke pokker om jeg skal se på MGP til neste år!

Alle de øst-europeiske landene stemte på hverandre, slik at den øvre halvdelen besto av et eller to vest-europeiske land, og resten øst-europeisk! Uansett hvor dårlig de synger stemmer de på hverandre! Vi i Norden gjør jo akkurat det samme, men det er jo forskjell på 5 og 15 land!

Æsj, denne bloggen ble bare surr. Men jeg måtte få det ut! Eurovision Song Contest = en STOOR VITS!! Orker ikke engang å lese gjennom for å fjerne skrivefeil! Takk for meg!

HQ