Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Jeg hater eksklusiver

Skrevet av Hazitakina den 19 august 2009 klokken 10:44

Jeg har, som de som har vært på profilen min vet, en XBox 360, veldig mange bra spill til den og mange bra eksklusive spill, men ikke Valkyria Chronicles! Jeg har hatt lyst på Valkyria Chronicles siden release, alt som står i mellom meg og spillet er at det er en PS3 Eksklusiv.

Jeg har ikke noe imot Sony eller deres konsoller, det er bare det at det er mange penger bare for 1 spill eller 2. Jeg kan tenke at det å lage spill til flere konsoller kan bli dyrt for utvikleren, men hvis spillet fikk så bra tilbakemelding så burde det å lage en Xbox 360 versjon være et veldig bra økonomisk trekk, det ville nådd RPG / strategy fans som ikke har råd eller lyst til å kjøpe seg en ny konsoll.

Jeg tenker meg jeg må kjøpe meg en PS3. Har lest litt om priskuttet men må vente til jeg kommer meg til en butikk for å se om det har blitt noe endringer. Men hva skjer når jeg har lyst på Wii, jeg blir jo korrupt! :(

Beklager at det ble litt kort!

HQ