Norsk

alt for mange spill.

Skrevet av Hazitakina den 12 juni 2009 klokken 10:50

Hei igjen!

Jeg har nå spilt mye Persona 4, og jeg elsker det! Jeg er veldig dårlig på å fullføre spill, det må jeg ærlig innrømme, for etter jeg har spilt en del Persona 4 får jeg en utrolig lyst til å kjøpe flere PS2 spill!

Jeg har sett en del på Final Fantasy XII, det ser helt konge ut, og det har fått veldig god kritikk. Det eneste problemet er at det er sikkert ikke mange som har byttet spillet inn på EB, men jeg håper da i hvertfall noen har gjort det! Det er så godt å få gamle gode spill til en billig penge! Handel på internett blir en siste utvei!

Det dukker også opp flere jRPG på PS2, som for eksempel Shin Megami Tensei: Devil Summoner 2. Dette spillet har jeg ikke funnet noe Europe release på, og det skuffer meg.
Hvis noen vet noe om release, vær så snill og si ifra!:)

Back to topic, som titellen sier, alt for mange spill. Tales of Vesperia er på vei og det har også fått knall kritikk! Og det er et spill som faller i smak hos meg. Men jeg har et problem, jeg har lyst på så mange spill og hvis jeg kjøper dem alle blir jeg blakk+jeg kommer sikkert ikke til å fullføre alle.

Jeg prøver nå å ignorere Final Fantasy XII og Devil Summoner 2 ved å holde meg til KOTOR2 og Persona 4. Men holder jeg ut tru? Jeg har også en Xbox 360, vell og merke "min" PS2 er ikke min, den er min brors. Xbox 360 har jo en haug med spill og mer en nok spill på vei. Dette blir jo en spill-overload, hjernen drukner i havet av valgmuligheter. En flytevest hadde vært fint nå.

Vansklige avgjørelser må til, hvilke spill skal offres? Alt for mange.

HQ