Norsk

Bloggeti blogg blogg.

Skrevet av Hazitakina den 11 juni 2009 klokken 13:32

Da var det snart sommerferie folkens, eksamen er over og folk flest virker fornøyd med deres innsats på eksamen! Ikke det at jeg har hatt noen eksamen, jeg har på en måte vært den som har ikke har så mye med eksamen å gjøre, jeg har prøvd å oppmuntre elevene som virker litt, eller veldig, usikre på sitt valg av svar på eksamen.

Ja, du tenker helt riktig, I am..The computerdude! Vell, har blitt kalt det noen ganger ihvertfall.

Nok om det. Over til været!

Er det fint her? Nei. Grått og trist er det jammen meg. Var sol her en helg, 26 varmegrader til og med! Den dukker vell opp etterhvert når skyene slutter å synge Fairytale. Neida, han gjorde en god jobb han Alexander!

Det som uroer meg litt er at jeg ikke har noen planer for sommeren, jeg legger veldig sjeldent planer. Tar det som det kommer er noe jeg kanskje sier altfor ofte. Det har funket hittil. Kanskje det går denne gangen også:)! Bare ikke det blir altfor mye inne sitting, det har jeg ikke lyst til, men spill er så flinke til å forføre meg, de vet akkurat hva jeg liker. Burde kanskje invistere i et skikkelig dårlig spill?

WoW er en fin ting å bli kurert for, det har holdt meg innendørs en del ganger, men plutselig her en dag for noen månde siden sa det bare stop. Jeg fikk ikke lyst til å logge inn noe mer, glad for det er jeg og. Frihet. Bort fra all sytingen! hehe.

Noen ord henger igjen etter min tid som aktiv WoW-spiller. Lært en del forkortelser på den tiden ja. Ikke stor nytte har jeg av dem heller, virker merkelig å si "lol" istede for å virkelig le, virker som en undertrykket latter. Ble kvitt den vanen ganske så fort. Når jeg hører noen si "lol" istede for å virkelig le, noen ler jo i tilegg, men det blir fortsatt rart, merker jeg at jeg blir litt irritert, særlig hvis de sier det mange ganger, det er nok repetesjonen av ordet som er irritasjons momentet her. Eksempel: "LOLOlolololOLOLOL" <- hihi.

Jeg vet ikke helt hva jeg skulle fram til i denne bloggen, er min første blogg noensinne, og den er skrevet på Firefox med engelsk ordbok, så den har ikke rettet noe for meg :( Jeg trur jeg egentlig bare ville si: "Hei dere, jeg er ny på gamereactor! :) Jeg har lest bladet og blogger veldig lenge og stortrives med det, men nå ville jeg bli en del av samfunnet", men følte at det ble for kort, så da endte det med dette! Dette kan kanskje kalles en "random text" som bare dukker opp mens man skriver og ender opp med at man skriver uten å tenke, har gjort det altfor ofte >.<!

anyway, jeg håper det ikke ble for mye skrivefeil, og håper innlegget ikke ble for rotete og usmakelig! :) Ha en fin dag videre!

HQ