Norsk
Blog
HaXorZ most anticipated games of 2011!

HaXorZ most anticipated games of 2011!

Skrevet av HaXorZ den 6 januar 2011 klokken 11:57

Tenkte jeg skulle slenge meg på trenden å blogge litt om spill jeg ser fram til dette året. Spillene står i random rekkefølge. ENJOY!

The Elder Skrolls V: Skyrim
Det er endelig innen vår rekkevidde, spillet som folk har snakket om i årevis. Oppfølgeren til spillet som har vunnet mange Game Awards, inkludert Goty. Skyrim, hjemmet til Nords skal settingen være for det nye Elder Scrolls. Forhåpentligvis vil det være et vakkert, overveldende snødekket landskap og et fantastisk fjellandskap. Hittil er det lite informasjon vi har fått, men vi har en solid release date - 11.11.11 - En ytterst spesiell dato. Jeg har selv spillet The Elder Scrolls IV: Oblivion, men må ta meg selv i nakken å få gjennomført spillet!
(UPDATE! Game Informer har klart å kryptere en reklametekst fra Bethesda; fra drageruner til engelsk:

Dragonborn Dragonborn
By his honor is sworn
To keep evil forever at bay
And the fiercest foes rout
When they hear triumph's shout
Dragonborn for hunger blessing we pray

And the scrolls have fortold
Of black wings in the cold
That when brothers wage war come unfurled
Alduin, bane of kings
Ancient shadow unbound
With a hunger to swallow the world.

Heavy stuff. Vi gleder oss!

Deus Ex: Human Revolution
Dette blir det tredje spillet i serien. Her spiller du som Adam Jensen, en sikkerhetsspesialist håndplukket for å overvåke forsvaret til et av USAs aller mest ekperimentelle bioteknologi bedrifter. Dette blir en del av spillets plot. Hver gang jeg ser trailer fra spillet, blir jeg desperat etter å se mer. Med flere stier gjennom nivåene og sterke rollespillelementer har nok Montreal Eidos det klart for seg at de vet hva som gjorde deres første Deus Ex en hit. Det er den interessante og vakre grafikken som fanger manges oppmerksomhet, og folk som spilte forgjengeren(e) lengter nok etter et tredje spill i serien! Release er tidligst i April.

Gears of War
Gears of War er omtrent like synonymt med Xbox 360s Halo-serie (no offence for de som IKKE føler det på samme måte). Nå er et spill nr. 3 på vei i serien og Xbox 360 eiere over hele verden unner seg. Epic har lagt til "Beast mode", slik at du kan ta kontroll over Locust for første gang i multiplayer.
Ikke bare det, men Singleplayer-kampanjen har blitt utvidet til støtte for co-op med opptil fire spillere. Med nye våpen, spillbare figurer, og fiender, ser det ut til at Epic Games er fast bestemt på å forbedre Gears of War 3 på så mange måter som mulig.
Jeg har ingen fortid med Epic's Gears of War serie. Men gleder meg vilt already! Release: 15. april. (Evt. utsatt til oktober.)

Brink
Etter å ha sett noen klipp av Brink - både gamplay og teasers - ble jeg blåst bort av bevegelsesfriheten (som faktisk kan minne deg litt på Mirror's Edge) når det gjelder å klatre over alle objekter på din vei. Kan refereres til spillets mode som kalles SMART: Smooth Movement Across Random Terrain (AWESOME!) Brink har et flott system som lar deg få en fullstendig tilpasning av våpen og karakterer og en karakterutvikling som strekker seg over online og singleplayer modus. Dette er et av av årets FPS-spill å se fram til. Release: Q1.

Mass Effect 3
Prosjektleder Casey Hudson forteller at spillet er i en tidlig fase av utviklingen. Det blir også fortalt at ME3 får en episk konklusjon, som er overveldende. Spillet skal få rikere RPG-funksjon, bedre kampsystem og mer komplekse fiender. Som jeg har fortalt tidligere i en blogg så gleder jeg mer veldig til Bioware's Mass Effect 3 i og med at jeg elsker Mass Effect 2. GO SHEPARD! (Står mer om spillet i forrige blogg.) Release: Q4.

Bulletstorm
Ekte skjønnhet er funnet i Bulletstorm ved å kombinere all slags grusom tortur. Du torturerer han med et tau og hiver den mot fienden din og du ser den vikle rundt halsen hans. Samtidig som han kveles; løp alt du kan mot han og spark det hardeste du kan, og se han fly i sakte film. Deretter skyter du jævelen med din overpowered assault rifle - for å avslutte med et smell - der du bruker eksplosiver for å detonere det som er igjen.
Alt dette skjer mens du ser ord og tall fly rundt. Dette er hva du samler opp ved alle kills, og det er her det blir vanedannende. Du ønsker å score stort. KILL WITH SKILL! Release: 24. februar.

Jeg skulle gjerne har skrevet om mange flere spill, men i og med at jeg har sittet å skrevet på skolen i matfriminuttet på 50 min, rakk jeg ikke skrive mer! Crysis 2, Dragon Age 2, Dead Space 2 og Battlefield 3 er spill jeg også ser veldig fram til!:D

HQ