LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Mass Effect 3 - AHH!!

      Mass Effect 3 - AHH!!

      Skrevet av HaXorZ den 12 desember 2010 klokken 13:54

      Nå sitter jeg her da, i Danmark, København og kjeder meg. Savner Xboxn da! Tenkte jeg kunne blogge litt om en event som foregikk i går/natt.

      Innledningsvis kan jeg informere dere om at (Spike) Video Game Awards (VGA) ble holdt i går - lørdag - i Los Angeles, CA.
      Spill som Resistance 3, Forza Motorsport 4 og The Elder Scrolls V: Skyrim ble offisielt annonsert og jeg gjetter at sistnevnte kunngjøring fikk en hel del spillsjeler frelst i og med at også lanseringen ble fastslått: 11.11.11. For min del ble jeg lykkelig når Bioware viste fram sin MASS EFFECT 3 reveal trailer..

      ..Vel, det kom ikke akkurat som en bombe, rykter sprer seg som ild i tørt gress, men det er alltid gøy å høre det fra selve produsenten. Bioware har faktisk godt av VGA seremonien for å formalisere utgivelsen av Mass Effect 3, med en liten teaser der du kunne se at vår kjære Shepard har en episk kamp foran seg mot en ond og samtidig fremmed art i en apokalyptisk stemning. Sjarmerende.

      Det er så og si godt å se scener i teaser traileren fra jorden (i all hovedsak ser det ut til at ME3 kommer til å gå ut på menneskeheten på Jorden.), fordi vi hverken hørte om eller så jorda i forgjengerne, ME og ME2. Vi blir presentert en britisk snikskytter som skjuler seg i Big Ben, London på vår døende planet i en ganske så kaotisk og rasert England. Menneskeheten hviler nå i Commander Shepards hender.

      GUD å jeg gleder meg, selvom lanseringen ligger langt fram i tid. Q4 2011 er antakelsen.

      //Peace bitchez!

      HQ