Norsk
Guide: Mens vi venter på Battlefield

Guide: Mens vi venter på Battlefield

Det er mange som går spendte rundt og lurer på noen spill som skal slippes i løpet av sommeren. Da spør man spørsmålene: Hvordan blir spillene? Hvordan kan jeg klare å vente? Hvorfor er det så lang tid igjen? Spillene jeg snakker om er selvsagt de to nye Battlefield-spillene Bad Company og Heroes.


Det ene blir gratis og laste ned. Det andre må du ut med noen kroner for å få en kopi av. Er du en av de som har lagret Heroes sin hjemmeside på nettleseren din, satt ring rundt datoen på kalenderen, begynt å kaldsvette av bare ordet Battlefield? Her er noen ting du kan gjøre for å lade opp til den ultimate opplevelsen og roe ned nervene med:

1. Finn fram gamle Battlefield spill
Finn fram 1942, Vietnam, 2 og 2142, tørk støvet av dem og installer dem på pcen igjen. Her har du mange timer med moro som gir nervene ro.

2. Se på videoer av spillene
Gå på vår gamle venn Youtube og søk på "battlefield videos". Her ligger det mange bra parodier, dokumentarer, dogfights, våpenoppvisninger og mye mye mer. Her kan du også se trailere på de nye spillene + noen videoer om hvordan spillene blir laget.

3. Modifiser gale spill
Gå på www.realitymod.com, www.fhmod.org, http://www.moddb.com/mods/6512/first-strike eller lignene sider og modifiser det spillet du allerede har. Her blir det mer realistisk gameplay + mange flere baner, våpen og moro til enda flere timer som kan kverkes før den endelige realeasedatoen.

4. Last ned demoer/bli med på beta
Meld deg på nærmeste beta(kanskje litt sent nå) og få førsteintrykket på hvordan spillet vil bli, eller last ned demoen som du kan spille på uendlig helt til spillene kommer.


Dette var noen tips på hva du kan gjøre før Heroes og Bad Company blir tilgjengelig i butikk og internett. Må si jeg gleder meg stort til disse spillene. Dette må bli DICE og EA GAEMES sitt år. To Battlefieldspill på noen uker etter hverandre...Gleder meg!:D Håper andre GR medlemmer gleder seg like mye. Vi ses sikkert på en Bad Company eller Heroes server!

HQ