Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
The...Who?

The...Who?

Det høres kanskje tåpelig ut at jeg nevner det, men overskriften er i mine øyne ganske sann i våre dager. Mange lurer på hva slags musikk jeg hører på for tiden og når jeg nevner bandet, blir folk stående å se på meg med undrende blikk, og lurer på hva jeg sa. Jeg sa "The Who". "The hva for noe?" spørs det tilbake. Nesten ingen av de jeg kjenner har hørt eller vet hva slags band det er. Et unntak er folk som ser på CSI, for The Who har nettopp laget musikkintroene til CSI seriene.

Men hva er egentlig problemet? Disse menneskene jeg prater om, er ungdommer på min alder. Vår nye generasjon. At de ikke kjenner navnene medlemmene i bandet skal jeg ikke kreve, men det er jo musikkhistorie. Disse britiske gærningene som ødela alt utstyret sitt etter å ha spilt "My Generation" på enhver festival eller konsert, som har laget musikken til verdens mest sette kriminalserie, som også har laget mest bråk av alle band i verden på en konsert (120 desibel på 40 meters avstand i 1974), bør folk ha litt kjenskap til.

Det jeg sier er ikke en plikt, men et ønske. Et ønske om at gamle rockehelter ikke bare forsvinner de nærmeste årene. Dette er noe som jeg synes er viktig, men som kanskje ikke er like interesserte i. Hvis du vil vite mer, se her:

Wikipedia om The Who
http://no.wikipedia.org/wiki/The_Who

The Who - My Generation (youtube)
http://youtube.com/watch?v=i0XknwXqLDo&feature=related

Den offisielle hjemmesiden:
http://www.thewho.com/index.php?module=home

HQ