Norsk
Været på 17.mai

Været på 17.mai

Det er nå (15/5) kun to dager til 17. mai, hvor alle gleder seg til å feire vår uavhengighet og som en nasjon. Dette er også den dagen i mai hvor det oftest er dårlig vær(synes jeg).

Utrolig nok, så er det meldt HELE 4 grader der jeg bor! I tillegg blir det regn...Og dette er i midten av mai! Det vil bli den kaldeste 17.mai- dagen siden 1996 her i Follo. Den gangen feiret jeg dagen med lue og votter, bare fire år gammel. Sånn har det vært nesten hvert år. Det har vært rundt 20 grader noen ganger også, men det er kaldværet som har dominert nasjonaldagen vår de siste 20 årene.

Man kan lure på om det er tilfeldig, eller en slags forbannelse. I fjord var det ganske godt vær der jeg bor, men varmen uteble. Denne 17.mai'en blir på sofaen hjemme, med siste Gamereactorbladet og en cola mens jeg nyter friheten fra og gå i tog. Tror det blir trivelig med BU-fest(bygdeungdomslaget) kl. 19 på kvelden.

Får håper været bedrer seg til 19.mai, for da blir jeg 16. Da krever jeg godt vær, noe som nesten aldri skjer... Det er forresten den dagen det oftest regner(synes jeg). Uannsett Norge...GRATULERER MED DAGEN PÅ 17. MAI!

(Kilde: Aftenposten 15/5)

HQ