Norsk

SSBB Final-Smasher del 5

Skrevet av Gamezfan den 14 mars 2009 klokken 22:19

Jeg vet det er en evighet siden sist del av bloggserien, men jeg gadd rett og slett ikke før nå. Vel, her er neste del:

Kirby
Hvem visste vel at den rosa ballen med røde sko var kokk? Eller at når han roper at maten er klar, kommer faktisk folk med en gang? Eller før maten er klar, egentlig. De er faktisk maten. Alle i nærheten blir nemlig slengt oppi ei gryte og kokt sammen, før de blir slengt ut igjen, sammen med diverse items. Legg merke til at denne FS-en ikke gir noe særlig prosent, og de må ha en god del fra før for å bli drept.

Bowser
Bowser, den onde dinosaur-krokodille-skilpadda, kan forstørre seg(som om han ikke var feit nok fra før)! Dette tar han fordel av når han knuser Smash-Ballen. Han blir litt gråere i fargen, får horn og spesielle krefter. Det mest påfallende er superstyrke og en evne til å bomme med angrepene, men han kan også innhylle seg i is for å gjøre mer skade med ned-smashet sitt. Dessverre varer det ikke så lenge. Et tips: hvis du sloss mot FS-Bowser på en vannbane, prøv å lokk ham ut i vannet. Da drukner han.

Pikachu
Den antagelig mest berømte pokémonen måtte selvfølgelig joine Brawl. Og FS-en hans er ikke dårlig heller, hvis du klarer å styre den, vel å merke(søsteren min, som er med på omtrent én kamp sånn annenhver måned, har et eget talent for dette, mens jeg suger). Han fokuserer nemlig all sin elektriske kraft på å lage en kule rundt seg, som gir seriøse skader, og du kan angripe mer ved å trykke på angrepsknappen. Mer er det egentlig ikke å si, bortsett fra at den roer seg og blir lett å styre helt i slutten.

Ice Climbers
Isklatrerne klapper hverandre i hendene, og et isfjell stiger opp av bakken, og gjør skade på dem som er i kontakt med det og er i nærheten. Derfor er det et hekkan for ofrene på små baner, mens de bare kan le rått på de store. Fjellet er nemlig ikke så stort, og det kommer alltid opp nedenfra og i midten. Klatrerne er immune. Mer er det vel egentlig ikke å si?

King Dedede
En konge må ha undersåtter, det vet jo alle. Og King Dedede har funnet en måte å bruke dem på i Final Smashen sin. Han plystrer for å tilkalle dem, og plutselig flyr de i alle retninger og gjør skade på dem de treffer. Se på det som en alle-retninger-ekstrem-versjon-av-til-siden-special-attack. Dessverre for kongen varer det ikke så lenge, og de forsvinner etter en liten stund samtidig som han blir sårbar igjen(glemte visst å nevne at han ble udødelig).

Det var alt for nå. Bilde kommer i morgen.

HQ