Norsk
Konsollfreden!

Konsollfreden!

Skrevet av Filimonki den 10 august 2013 klokken 10:44

Gamereactor har vært en stor del av Xbox 360- og PS3-generasjonen for meg personlig. Enten det handler om nye spill, rykter, lanseringer og diskusjon, så har Gamereactor vært min hovedkilde til informasjon, og har fulgt meg igjennom tykt og tynt. Men har alt vært bare fryd og gammen?

Xbox 360- og PS3-generasjonen hadde mange positive sider, og minnene og timene med denne generasjonen har vært talløse. Nå er starten på en ny generasjon rett rundt hjørnet, og jeg har allerede sagt farvel til Xbox 360´en min. Selv om det var litt trist (føler meg så utrolig nerdy når jeg sier det..), så er det også starten på en ny epoke for oss gamere.

Hvordan vil vi karakterisere denne nye epoken? Og det er her poenget med bloggen begynner å krype inn fra hjemmestedet sitt. Forrige epoke var morsom, men en ting plager meg med den, lik en sur ettersmak etter en god marsipankake! Og den tingen er <drumroll>:

Konsollkrigen!

En utrolig vesentlig del av forrige generasjon, og den før det igjen. Uten flere retoriske virkemidler, skal jeg stille deg noen spørsmål til ettertanke. Tenk over det, og svar gjerne i kommentarfeltet!

Skal vi virkelig fortsette å slenge dritt mot hverandre i den kommende generasjonen også? Er det ikke nok med kranglingen om hvilken konsoll som er best? Kan vi ikke bare godta at vi har forskjellige preferanser og forskjellig smak?

Jeg er mektig lei av alle forumtrådene, alle bloggene, og alle gjestekommentarene jeg kommer over, som handler om konsollkrigen og "fanboyism". Da jeg tenkte over akkurat dette for en liten stund siden, lurte et spørsmål seg inn i tankene mine:

Hva har vi egentlig kommet fram til etter alle disse diskusjonene, etter all denne kjeftingen?

Det er ingen seiersherre, ingen enighet om at en spesiell konsoll er bedre, jeg har ikke sett grafikk som totalt overkjører den andre. Det som gjør meg så irritert, er at all denne kranglingen ikke har gitt oss noe tilbake i det heletatt!

Hva om neste generasjon er generasjonen der vi innfører ett nytt begrep? Konsollfred, og ferdig med det? I et litt teit øyeblikk kom jeg på en sang. "War, what is it good for? Absolutely Nothing!" - Edwin Starr.

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under! Setter pris på både kritikk og diskusjon!

"Those who cannot remember the past are condemned to repeat it" - George Santayana.

Takk.

HQ