Norsk
Ni aktivister drept nær Gaza!

Ni aktivister drept nær Gaza!

Skrevet av Filimonki den 5 juni 2010 klokken 01:31

Ok, jeg gidder ikke gjøre denne bloggen noe særlig nøye, jeg skal bare ha frem hva jeg mener om saken.


For ikke lenge siden brøt et lasteskip fullt av aktivister og forsyninger en militær blokkade på vei til Gaza. Til tross for advarsler og beskjeder om å snu fortsatte aktivistene og seilte videre inn i Israel. Båten ble deretter bordet av Israelske elite soldater, og ni aktivister ble skutt og drept.

Så over til min mening. Hvordan går det ann? Hvordan er det mulig å gå til angrep med demonstrasjoner og spetakkel på Israel etter dette? Hvilket forvrengt syn har egentlig folk verden over som er sinte på Israel?

Hvorfor mener jeg det? Grunnen er enkel. Hva er en militær blokkade? Jo, det er en grense et land setter opp for å hindre at andre land blander seg inn og/eller forstyrrer for blokkade setterens interesser. Når Israel setter opp en blokkade, er det en grunn til det, og man går rett og slett ikke og kjører et skip igjennom, pluss å nekte å stoppe, pluss å gå til angrep på israelske soldater med jernstenger etterpå. Og i tillegg raser tusenvis av mennesker mot Israel!

Grunnen til at jeg er oppgitt er ikke dette med blokkaden i seg selv, men hvordan folk demonstrerer og uttaler seg mot Israel negativt, fordi Israel liksom "kaldblodig drepte ni aktivister". Sett deg selv i elite soldatenes situasjon, du skal borde et skip, du vet ikke om menneskene der nede har skytevåpen, eller stikkvåpen, men når du lander på dekk, merker du i allefall at de har jernstenger som de kliner til deg i hodet med.

Om du var elite soldat, ville du lat femti illsinte aktivister banke deg med jernstenger til døde? Nei, du ville ikke det. Så la meg komme med den knusende sannheten, du går rett og slett ikke hen og slår topptrente elite soldater med jernstang! Og gjør du det allikevel, da må du være splitterpine gal. Og da er det ikke rart du blir skutt.

Så du som hater Israel, drit i å demonstrer for "boikott av Israel", det kommer aldri til å skje allikevel!

HQ