Norsk
Kjøp spill, hjelp veldedigheten!

Kjøp spill, hjelp veldedigheten!

Skrevet av F0xHunter den 10 mai 2010 klokken 07:43

Kansje litt cheesy tittel, men visste ikke hvordan jeg skulle si det.

VIKTIG!!!
SALGET SLUTTER IDAG KL. 22:00, SÅ SKYNDT DERE!
VIKTIG!!!

The Humble Indie Bundle, hva kan jeg si? Fire utviklere gir deg spillene sine for det du vil betale. Det du gir går direkte til utviklerene eller veldedighetsorganisasjonene, du bestemmer helt selv. Dette blir en VELDIG kort blogg, rett og slett fordi jeg er så glad og stolt fordi Wolfire har samlet disse utvilkerene og organisasjonene for å gi penger til de sistnevnte. Dere har kansje hørt om en av veldedighetsoranisasjonene, Childs Play. Dette er en organisasjon hvor gamere samler inn penger til Playstation 3'er og Xbox 360'ier (og kansje litt annet også) til sykehus rundtomkring i Amerika, England, Oseania og et land jeg ikke husker hva heter.
Den andre organisasjonen, Electronic Frontier Foundation, eller EFF, jobber for DINE rettigheter når du er på nett.

Det som er så bra med denne ordningen er at det ikke er noe mellommann. 100% av pengene går til organisasjonene eller uvilkerene. Du bestemmer! Hvis du vil at 23,457% av pengene skal gå til uviklerene, og resten til EFF, så kan du bestemme det.
Det andre som gjør denne pakken spesiell er mangelen på DRM. Du kjøper dem. De er dine. Finito. Insaller de 1000 ganger, gi installasjonsfilene til vennene dine. De kommer ikke til å straffe deg.

MEN HVIS DU GIR INSTALLASJONSFILENE TIL VENNENE DINE ER DU EN JÆVLA DRITT. FÅ DEM TIL Å KJØPE PAKKA FFS!

Ehhm. Uvtiklerene av spillene har også jobber for å få de til å funke med alle store operativsystem. Til og med Linux!

Hvis du hadde kjøpt disse spillene en og en, ville det kostet deg 500,- kr. Nå får du de for hva du vil. Jeg skal selv gi 200,- kr til denne saken, rett og slett fordi det er et fantastisk tiltak!

PS.

Dette er spillene i pakka;

*World of Goo - Beste puzzle-spillet i '08!
*Aquaria - Spennende 2D-action-adventurespill laget av to stykker i to år. Puzzles og ikke linært-gameplay under vann summerer spillet opp.
*Gish - 2D fysikk-basert spill. Du spiller som en slimklump som kan gjøre deg klissete og større, for å nevne noen av egenskapene dine.
*Lugaru - 3D-actionspill laget av folka bak dette tiltaket.
*Penumbra: Overture - Skummelt fysikkbasert survival-horror. Første i en serie på to spill.
*Samorost 2 - Fullversjonen av Samorost 2, Amanitas kule flash-spill!

PPS.

http://www.wolfire.com/humble

PPPS.

Hvis du bare betaler 1,- kr for disse spillene, skal jeg personlig komme etter deg.
MINST 50,- kr, MINST.

PPPPS.

Jeg er seriøs. Minst 50,- kr. Jeg kan forstå hvorfor ikke kidsa ikke har mulighet til å kjøpe denne pakka, men hele Gamereactor-redaksjonen, inkl. Bernt Erik + Moderatorene + Lykkedragen + Madnar Petrovizch (?) burde i alle fall kjøpe den. Jeg vet i alle fall at de tre sistnevnte har unger, så tenk på gleden det hadde gitt dem hvis de hadde hatt kreft og noen hadde kommet på sykehuset med spillmaskiner ol. Bare fordi de bryr seg om ungene.

Håper dette gir dere noe å tenke på :)

Until next time, Martin signing out.

HQ