Norsk
Blog
Minnene som aldri dør!

Minnene som aldri dør!

Skrevet av Espectro den 8 mai 2013 klokken 23:29

Har nå skrevet i neste to timer uten pause her. Det er vanskelig å legge ord på følelsene sine, og det er heller ikke noe lett valg å legge ut noe så personlig om seg selv som det jeg nå har gjort. Men jeg gjør det for å ha det bedre med meg selv, for å dele og for å vise at det ikke finnes noe galt i å være et følsom menneske. Vi er kanskje gamere, nerder og entusiaster her på Gamereactor, men vi er like vel mennesker alle sammen. Jeg anbefaler dere å ta en titt på den nyeste bloggen min på blogg.no.

Det er en personlig og utleverende blogg som jeg blir glad om dere leser og gjerne gir tilbakemelding på enten her eller på blogg.no.

Ta en gjerne en titt om du har mage til det: http://davidandersenfilm.blogg.no/

Utdrag:
"Jeg kan faktisk ikke huske den siste dagen hvor jeg bare var lykkelig. Det var før 17. juli i alle fall, men aldri siden. Hver eneste dag innebærer alltid noe tungt. Et eller annet minne som vekkes til live på bussen, gaten eller ved kjøkkenbordet. Hver eneste dag er en prøvelse fra jeg står opp og til jeg går til sengs. Skal det virkelig være sånn at man hele dagen må gå å anstrenge seg for og ikke huske, for å slutte å mimre på de tingene som gjør så vondt? Skal verden virkelig fortsette å være så ond mot meg etter ti måneder? Det er kanskje litt dumt å skylde på verden, for verden har ikke gjort meg noe som helst, det er jeg som har ansvaret for min egen lykke, er det ikke?
Jeg vet egentlig at min lykke/ulykke er mitt eget ansvar og at kun jeg kan gjøre noe med det hvis jeg bare prøver. men det er letter sagt enn gjort."

Takk!

HQ