Norsk
Blog
Tre livredde hybelnaboer spiller Outlast, del 2

Tre livredde hybelnaboer spiller Outlast, del 2

Skrevet av Dump Truck den 1 april 2014 klokken 21:31

Det er tirsdag igjen, noe som betyr en ny del av vår playthrough av det grufullt skumle skrekkspillet Outlast.

Denne delen inneholder flere og styggere utsagn enn noen gang tidligere, noe som gjorde at vi følte det var på sin plass å legge til en liten disclaimer på starten av videoen. Vi blir temmelig engasjert og ikke minst skremt når vi spiller disse tingene, så noe av det kan kanskje bli litt i overkant for de litt sartere sjeler.

Men ikke bekymre dere, det er ikke bare banning og styggprat. Dette er antakeligvis den mest musikalske videoen til nå, hvorvidt det er positivt eller negativt skal jeg la være opp til dere å bestemme for dere selv. Ellers kan vi skilte med skyggefigurer, "The slowest getaway ever", min fantastiske evne til å konstant dette ned fra høye steder og måtte gjøre alt om igjen, Anders Martin sine stadig særere historier, og ikke minst "The Sunday blues".

Annet enn det, kan jeg lette på sløret på en kommende videoserie vi kommer til å gjøre, hvor jeg og nabo'n spiller gjennom spilladaptasjoner av science fiction-serien Doctor Who. Vi er begge det man kan kalle Doctor Who-nerder, og ikke for å røpe for mye, men spillene er... Ikke voldsomt bra. Den første utgaven regner jeg med vil bli ferdig i løpet av uka, og kommer til å ta for seg de første to episodene av Doctor Who: The Adventure Games. Disse videoene kommer til å bli en slags hybrid mellom Let's Plays og en slags form for anmeldelser, så hvis du har den minste interesse i Doctor Who, eller bare har lyst til å se på to geeks spille bedritne spill, så er du mer enn velkommen til å ta en titt.

Stort mer er det vel egentlig ikke å si. Som alltid håper vi at dere finner underholdning i å se oss få skremt livskiten ut av oss, og vi setter stor pris på all form for tilbakemelding, enten det er via likes, subscriptions, kommentarer eller konstruktiv kritikk.

https://www.youtube.com/watch?v=ivn_Of2xDIY

HQ