Norsk
Ubisoft -svindel eller slurv?

Ubisoft -svindel eller slurv?

Jeg har alltid vært en sucker for de store spillpakkene, og jeg bestiller som regel alltid pakken med en statue, så også denne gangen; jeg sikret meg Gods Edition av Assassins Creed Origins. Det føles veldig greit siden jeg slipper å kjøpe noe mer, season pass, de luxe utgave, ekstra oppdrag og skins - alt er inkludert.

Men ikke denne gangen... Til tross for at det reklameres for som vanlig, og også hjemmesiden til Ubisoft sier det- så var det ingen kode på season pass- kun reklame for det.
Jeg ringte raskt Gamestop som åpnet en annen pakke- bare for å finne ut at det manglet der også.

Nå har jeg ofte fått ubrukelige koder fra Ubisoft, men at season pass mangler - det er uhørt. Spørsmålet nå er om dette er slurv, eller om det er svindel, jeg har sendt en litt småkrass mail til Ubisoft, så går vi se hva de svarer.

En ting er sikkert- får jeg ikke koden så hever jeg kjøpet- godtas ikke dette så vil jeg gå til rettslige skritt for å få enten kode, eller penger- for jeg er dritt lei av at Ubisoft ikke gjør jobben sin. Nå kan jeg faktisk ta dem på misledende reklame, og ha en forhandlerkjede som vitne.

HQ