Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Devil May Cry Fan?

Devil May Cry Fan?

Skrevet av D-devil den 20 mai 2007 klokken 05:44

Woheuwz min første blogg og greier. Kult.

PS: Jeg er IKKE flink til å skrive blogg. Du er herved advart... >_>

Jeg har lenge vært en DMC fan, helt siden 2000 da jeg prøvde min første demo av DMC1 og bestemte meg for å skaffe det. Det definerte åssen hack & slash spill virkelig skulle være i 3D form, og vi har sett uendelige med spill som har prøvd å kopiere det samme. Noen har feilet, men noen har lykkes. (God of War anyone?) Men neida, så sier ikke jeg at utviklerne bak God of War kopierte direkte fra DMC, men inspirasjon fikk dem nok fra capcom's klassiker. Da DMC2 kom ut fikk jeg blandede følelser. Var dette spillet virkelig en god oppfølger til et av tidenes beste spill? Nei. Men så må vi jo huske: det er sjeldent en oppfølger er bedre enn sin forgjenger. Året nærmet seg 2005, og den store hypen rundt DMC3 suste igjennom mine ører. Spillet kom ut, og DMC serien var tilbake på den plassen den virkelig fortjente. Vanskelige bosser, stilige moves fra Dante og en forrykendes spill karakter ved navn Vergil som de fleste av DMC fans over hele verden hyller.

Da gjenstår det bare og se åssen DMC4 kommer ut, og etter at jeg hørte at spillet skulle være lengre enn både 1,2 og 3 i serien til sammen ble jeg som en liten unge som venter på godteri. Det er noe ved det å like en spill serie, og DMC serien vil alltid ha en plass hos meg, i grunn.

HQ