Norsk

Påske LAN

Skrevet av CamelCola den 18 mars 2008 klokken 21:36

Eg gledet meg som en unge da jeg pakket ned dataen min med sjerm og alt. Jeg hadde jobbet i 6 timer for og tjene penger til alt(inngangs billet, brus, mat) så jeg håpet dette virkerlig var verdt slitet. Da jeg enderlig kom på lan var det allerede fullt igang, jeg hilste på allesammen å gjekk i gang med og koble opp dataen min, dette gikk som smurt og jeg var oppkoblet til nettverket. Da det var gjort spilte jeg til guitar hero hos en annen kompis(har ikke det selv). Gjennom natten spilte jeg DotA(warcraft ftw) CS 1.6 og Cod 4, dette var hærligt. kl 4 på natten satte jeg og en kompis oss ned med Guitar hero på daten han og spilte, noen hadde dratt hjem for og sove med det var fortsatt en del igjen. Vi begge begynnte rett på medium. Vi var ikkje so vandte til Guitar hero, hadde bare spilt på dette og forgje lan ingenting annet. Det gikk som smurt. Vi rocka løst med Metallica - one, The killers, den baracuda sangen og hier kommt alex. Vi hadde prøvd på expert og det hørtest ikke fint ut, men allikavel skulle vi gjennomfør Drangoforce - Throug fire and flames på Expert. Dette var en låt jeg hadde hørt på siden 8 klasse så jeg kunne den ganske bra i hodet. Vi gjorde et par forsøk og endte opp med og gjennomførde den med litt mer an 70 % klart(av noter truffet) :D.
Da var klokken 11 om mårningen. Etter det bestemte vi oss for og se film. jeg tok meg en liten lur mellom kl 1 og 3 og stod opp og var klar for og game mere.

Når sitter jeg her 3 natten het dø trøtt, har hittil våre våken i nesten 3 dager avbrutt med de 2 timer med søvn dagen etter første natta.
Sitter jeg for lenge rolig på et sted risikerer jeg og sovne på stedet. På guitar hero har jeg ikke gjort noen stor fremmgang, men vi hadde har det dritfett andre natta når vi kobla dataen til min guitar hero kompis opp til storskjerm. Vi følte oss ganske gode i spillet helt til vi såg en annen klare Dragonforce sangen med 97 %. Det var sykt å se på fingrene han menst han spillte. Nå er jeg skikkerlig røykesugen fordi jeg gikk tom so røyk 2 natta og har ikke fått skaffet til 3 natta.
Fikk heldigvis ei klype General av min gode kompis som fikk meg med på lan. Klokken er 3 om natta og jeg sitter og ser Jumper med resten av lanet, jeg har reddet meg selv med noe kaffi jeg har laget. Sitter og super kaffi rett av kanna med sugerør 0.o Nå når jeg skriver dette skal jeg snart pakke ned dataen for og dra hjem og sove(aaah, sweetnes).

Dette er min første blogg så håper på tilbakemeldinger og råd :)

Dette var da ikke noe stort lan, det var et lokalt med folk fra hele komunen samlet her, så det var ca 20 folk så var med ;)

HQ