Norsk
Bayonetta til PS3 = tull?

Bayonetta til PS3 = tull?

Skrevet av BrUS den 4 januar 2010 klokken 09:19

Godt nytt år! Nå er det noen dager siden vi gikk fra 9-tallet til 10-kroningen, men nå har jeg ikke fått tid til å si "godt nytt år" før nå. But let's get to the point. Vi vet alle, eller nesten alle, at det kommer en haug med heidundrande gode spill i 2010, blant dem er Bayonetta.

Nå har jeg jo spilt demoen til Platinum Games sitt Bayonetta flere ganger og har blitt blåst bort. Spillet har også fått kritikerros som bare det, men så leste jeg noe forleden. Det er nemlig Xbox 360-versjonen som har blitt anmeldt av kritikerne, men selv spiller jeg på PlayStation 3, og når en kritiker fra IGN.com (ikke de beste spillanmelderne, men, men..) forteller at PS3-versjonen har flere større problemer, da blir jeg redd.

At et spill har lastetider er som regel normalt, men PS3-versjonen av Bayonetta skal visstnok ha overlange loading screens i forhold til sin konkurerende konsoll. Ikke bare er det lange loading-tider, men de dukker opp over alt. Bare du trykker på 'Pause' dukker ordet "Loading" opp. Andre problemer jeg har hørt er problemer med framerate/FPS (bilder per sekund), noe som sier oss hvor mye av det som skjer på skjermen vi faktisk kan få med oss. At dette svikter i et spill som krever rask refleks er skuffende. Nå har jeg ikke hørt så mange flere klager om problemer i spillet, men jeg håper de ikke finnes.

At Bayonetta ruler, det er jeg ikke i tvil om. Derimot, hvor mye ruler det på hver konsoll? Ikke like mye på PS3 i hvert fall. Det er tragisk å se at noe slikt skjer, men derimot har vi med dagens teknologi mulighet for å forandre slikt ved hjelp av patcher, pluss det er en grunn til at de fleste spill installeres på konsollens hardisk - slik at lastetider reduseres. Hvordan problemet med frameraten skal fikses er opp til Platinum Games, og de burde jammen få ut finger'n. Snart release...

Hva synes dere om multikonsollspill som fungerer bedre på den ene konsollen enn den andre? Da snakker jeg også om konsoll og PC. Du har kanskje hørt om Final Fantasy XIII som blir mer høykvalitet på PS3 enn Xbox 360. Hva synes du om dette?

Legg igjen kommentar!

HQ