Norsk
Årets kupp - bli med!

Årets kupp - bli med!

Skrevet av BrUS den 21 september 2009 klokken 15:40

Jeg er ikke særlig glad i GameStop. Så klart er det fornøyelig at butikken selger gamle spill og at det går an å bytte inn spill for å få billigere nye spill, men dette har ikke gitt meg et godt nok intrykk. Prisene på nye spill er så høye som de kan bli, pluss at de ikke senkes på en stund, og det er dette jeg har størst problemer med. Derimot er det fornøyelig når GameStop nå snubler i sin egen bjørnefelle.

Det har seg nemlig slik at GameStop har en kampanje som sier at hvis man bytter inn 2 spill, så får man forhåndsbestilt et spill for bare 1 kr. Så klart stilles det også krav til at spillene ikke er for gamle (ikke før 2008) og visse navngitte spill kan heller ikke byttes inn.

Nå tenker du kanskje: "Hvilken hardcore gamer av en idiot vil nå bytte inn to av sine kjære spill for dette her?" Nei-nei-nei, du skal ikke lete etter spill i din egen samling, men kikk heller i Gamestops egne hyller. Slik gjorde jeg:

Jeg fant de billigste, brukte/pre-played PS3-spillene som var i butikken, nemlig:
Beowulf (139 kr), Fracture (139 kr), Guitar Hero: Aerosmith (99 kr) og ett til spill for 109 kr - jeg ville forhåndsbestille to spill altså. Alle disse spillene kunne byttes inn. Det vil si at jeg fikk forhåndsbestilt Assassin's Creed 2 og Uncharted 2 for bare 446 kr! Jeg får faktisk limited edition-utgavene av disse to spillene for bare 223 kr hver.

Jeg tror denne kampanjen gjelder i alle butikkene, så hvis det er en GameStop-butikk i nærheten, hva er det du nå venter på? Det er helt lovlig, ikke lureri. Kassadama hjalp meg til og med ved å finne frem GH: Aerosmith - takk til deg btw.

PS: Dealen gjelder bare for forhåndsbestillinger så vidt jeg vet.

HQ