Norsk
Blog
Dag 2: Din favorittkarakter #30DayChallenge

Dag 2: Din favorittkarakter #30DayChallenge

Skrevet av Archana den 19 mai 2017 klokken 14:56

Jeg sliter mellom to ufattelig kule karakterer, så jeg tar en sjefsavgjørelse (Ja, på min egen blogg)
og velger å skrive kort om begge.


Thane Krios
Thane er en karakter fra Mass Effect universet, som vi møter på i ME2. Jeg ble fra første sekund helt sjukelig forelska (her snakker vi Archana 22 år) i denne karakteren. Khriipy mobber meg for dette hver anledning hun får.
Thane er en assassin, men han er en religiøs en. I utgangspunktet så er dette med religion nok til at jeg burde ha blåst vekk karakteren hans som tåpelig, da dette med å drepe og så be om tilgivelse er noe effed up...MEN det er noe i den SINNSYKE roen som voice actor Keythe Farley utstråler gjennom denne 3D-modellen. Karakteren hans oser sex-appeal samtidig som han er rolig, balansert, men samtidig full av anger. Man får bare lyst til å holde ham (Thane, ikke VA, kremt) i armene og si at alt kommer til å bli bra.


Tiny Tina
Aaaa! BURN ALL THE BABIIIIES!! Tiny Tina er kjent fra Borderlands universet, og vi møter på henne i Borderlands 2. (pre-sequel gjelder ikke, eff that game!). Bombeekspert som 13 åring anyone?
Hun er ustabil, skriker rare ting, foreldreløs, og rett og slett en karakter som i teorien "tar mye plass". Men hun er så morsom, og man får nesten medfølelse for den skrullete personligheten hun har utviklet, og man kan bare ane seg hvor mye av karakteren hennes som er basert på det faktum at foreldrene hennes ble knerta. Men ungen er bare rett og slett umulig å ikke like. Pluss at hun har helt insane quotes
Skal også sies at hennes egen DLC - Tiny Tina's Assault on Dragon Keep - er et MUST å få med seg når man spiller Borderlands.

"That's Mushy Snugglebites' badonkadonk. She's my main squeeze. Lady's got a gut fulla' dynamite and a booty like POOOW!"

PS: Tiny Tina quotes er jeg kjent for å kaste rundt meg innimellom. Don't be surprised if you see it. Or hear it.

HQ