Norsk
Blog
Tomb Raider

Tomb Raider

Skrevet av Animorpher den 8 mars 2013 klokken 17:59

Dette innlegget her startet som en Forum tråd men ble dessverre litt for personlig så istedet ble det flyttet til Bloggen min så jeg har valgt og redigere innlegget mitt nedenfor og gjøre det om til ett ordentlig Blogg Innlegg:

Planen min var egentlig og kjøpe meg Tomb Raider på lanseringsdato men jeg klarte ikke og bestemme meg for om jeg ville ha det til X-Bo 360 eller PS3 + lite penger så kjøpet ble utsatt i noen dager før jeg slo til og kjøpte meg "Tomb Raider Gamezone Edition" til X-Box 360.Valget av konsoll ble tilfeldig men fant ut at jeg foretrakk den trådløse X-Box kontrolleren min fremfor PS3 kontrollen.
(Gamezone Edition inneholdt Nordic Edition + Combat Strike DLC.)

Jeg har nå sittet og spilt meg gjennom noen timer i TR og er nå ca. 45% inni spillet.Det har blitt en del hovedhistorie men jeg har også tatt mindre oppdrag innad i spillet og har spesielt fokusert på og samle alt tilgjengelig av skriftelige dokumenter.
(Hvis du er interessert i og vite mer om øya du er strandet på og historien bak The Sun Queen så anbefaler jeg at du tar den ekstra tiden for og finne disse!)

Vår heltinne er Lara Croft,en ung kvinne som starter spillet ganske så uskyldig men som hardnes betraktelig etterhvert som spillet strider frem og det blir klart at det er enten og drepe eller og bli drept,her går det ikke an og gjemme seg bort ifra fiendene på øya da fiender vil jage og angripe så fort de ser deg og hvis de er skadet vil de trekke seg tilbake i dekning.

Jeg var først litt skeptisk når jeg oppdaget at spillet plutselig tok fra meg kontrollen noen steder og gikk over i en cut scene men det gikk fort over etter og ha opplevd det noen ganger.
Det som skiller spillet fra andre med lignende cut scener er at du plutselig må ta action i form av trykking på knapper,enten for og avfyre ett våpen eller unngå og krasje i en hindring som enten vil medføre død eller skade til Lara Croft.

Spillet ser ut til og alltid ha en ny overraskelse og opplevelse på lur og man vet aldri hva man treffer på når man runder hjørnet av en husvegg,har reist tilbake til tidligere steder jeg har vært på og plutselig funnet nye fiender som har sine egne mål i spillet,de holder vakt,spiller sjakk,samler materialer og diskuterer seg imellom.

Og da har jeg ikke nevt den flotte grafikken i spillet,den Japanske bakgrunnen er min personlige favoritt med sine templer og ruiner men med innslag ifra andre kulturer,blant annet en militær bunker og ett stort jungelområde så vil jeg påstå at i dette spillet er det noe for alle!

HQ